základní část, 20. kolo
19.02.2023 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice porazily Bohemians a vůbec poprvé na jaře bodovaly

Uplynulý víkend přinesl premiérovou bodovou i posledním dvěma týmům FORTUNA:LIGY. Den po remíze Teplic se Slavií se dočkaly i České Budějovice, které získaly dokonce tři poté, co na domácím hřišti zaskočily Bohemians.

Hned v páté minutě se přitom mohli Klokani dostat do vedení, kdyby Dostálovu střelu nezneškodnil Janáček. Činil se i na opačném konci hřiště Jedlička, jenž po uplynutí dvaceti minut dvakrát zastavil Adedirana. Štěstí měl hostující gólman při přímáku Hory, ten totiž letěl jen těsně vedle.

Hra se přelévala ze strany na stranu a otevřít skóre mohl i Puškáč, proti němuž opět zasáhl Janáček. Jelikož v závěru poločasu pohrdli svými šancemi Adediran i Škoda, odcházelo se do šaten za nerozhodného stavu. Po návratu z nich chyběl jen kousek Puškáčově hlavičce, pak už přebralo otěže zápasů Dynamo.

Škoda ani Adediran Střelecký ostrov nerozjásali, povedlo se to však ve čtyřiaosmdesáté minutě Romanu Potočnému. Ten se dostal k balónu po Jedličkově zákroku proti Adediranovi a bez větších potíží jej dopravil do sítě. Jihočeši se tak díky vítězství dostali z barážových pozic, Bohemians stále drží první šestku.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele