základní část, 25. kolo
01.04.2023 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baník i Slovan nadále čekají na výhru. Vzájemné utkání branku nepřineslo.

Šest zápasů čekaly před vzájemným zápasem na vítězství jak liberecký Slovan, tak ostravský Baník. Utkání pětadvacátého kola ve Vítkovicích znamenalo pro oba sedmý neslavný zářez, kromě vítěze přitom nebyly k vidění ani žádné branky.

Na první výraznější příležitost zápasu se muselo čekat poměrně dlouho. Až po jeho čtvrtině se do zajímavé situace dostal Buchta, jemuž se ovšem ani nadvakrát nepovedlo překonat připraveného Vliegena. Belgický gólman se činil i nedlouho před odchodem do šaten, kdy musel likvidovat povedenou Tijaniho patičku. Právě Tijani pak ještě v nastavení z malého vápna napálil balón nad břevno.

V dresu Liberce po pauze nechtěně zahrozil Preisler. Jeho centr se totiž proměnil v ohrožení brány a skončil na břevně Letáčkovy svatyně. Po necelé hodině hry musel znovu do akce Vliegen, přičemž Tijani si na něj ani tentokrát nepřišel. Když už to vypadalo na úspěšnou dorážku, vložili se do toho bránící hráči.

Šanci na zisk tří bodů dostali Slezané v pětašedesáté minutě. To totiž Preisler sestřelil pronikajícího Plavšiće a uviděl žlutou kartu, bohužel pro něj již druhou v zápase. Využít toho mohl deset minut před koncem Šehić, ani on ovšem nenašel recept na Vliegena. Na druhé straně musel Letáček do akce proti Valentově dělovce.

A jelikož se Miškovićovi nepovedlo zakončení hlavou v nastavení, svítilo skóre 0:0 na tabuli i v době závěrečného hvizdu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele