14. kolo
23.12.2020 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Pardubice zvítězily v Karviné a přezimují v elitní šestce

Hodně povedený podzim za sebou mají Pardubice. Završily jej vítězstvím proti tabulkovému konkurentovi z Karviné, na jehož hřišti vyhrály 2:0 Brankami se o to zasloužili Petráň a Huf.

První zajímavější příležitosti přišly po deseti minutách. Nejprve domácí obrana na poslední chvíli odvrátila Solilův centr, vzápětí už musela kapitulovat. Opět u toho byl Tomáš Solil, jehož dlouhý balón našel Michala Petráně a ten svého bývalého zaměstnavatele pokořil přízemní střelou.

V pětatřicáté minutě mohli Východočeši své vedení navýšit. Ewerton poslal za obranu Cadua, jenž byl soupeřem nedovoleně zastaven, načež se zahrávala penalta. Té se zhostil předtím přihrávající Ewerton, jenž si ovšem vylámal zuby na Bolkovi.

Pojišťovací branku nakonec přidaly Pardubice dvacet minut před závěrečným hvizdem. Střídající David Huf využil zaváhání v obraně Slezanů, ukořistil míč a po zemi propálil bezmocného Bolka.

A jelikož v dalším souboji proti Hufovi byl úspěšnější Bolek, skončilo utkání vítězstvím hostů 2:0. Nováček se tak v tabulce posunul na páté místo, přičemž má stejně bodů jako čtvrtá Sigma. Předstihnout jej na podzim může už jen Plzeň.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele