24. kolo
15.04.2018 18:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2:2

Vyprodaná Doosan Arena viděla zajímavé utkání hrané ve vysokém tempu. Sparťané se brzy dostali do dvougólového vedení, Viktoriání však dokázali po dvou rozích zápas vyrovnat, a tak se body nakonec dělily.

V první šanci se ocitl v 7. minutě Hubník, po rohu ovšem hlavičkoval pouze doprostřed brány. O pár minut později domácí lacině ztratili balón ve středu pole. Šural zprava odcentroval přesně mezi stopery na Václava Kadlece, jenž v pádu zakončil přesně a poslal Spartu do brzkého vedení. Ve 12. minutě chtěl poslat míč do vápna Plavšič, Řezník si ovšem jeho centr nešťastně srazil do branky za bezmocného Kozáčika. Sparta se tak velmi rychle ujala dvoubrankového vedení.

Plzeň se z obdržených branek dlouho sbírala. Ve 30. minutě však rohový kop zahrával Kopic, míč dosedl přesně na hlavu Řezníka, ten umístěnou hlavičkou nedal Nitovi šanci a upravil skóre na 1:2. Pět minut před koncem měl dobrou pozici na zakončení Kolář, střela z voleje se mu ale vůbec nepovedla. Zátímco první půlka úvodního poločasu patřila Spartě, ve druhé tahala za delší konec Plzeň. Další střelu vyslal na hostující branku Limberský. Nita byl pozorný a ránu k tyči chytil.

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, tlakem domácích. V 52. minutě se po rohovém kopu Zemana překvapivě hlavou prosadil Hořava a Nita byl stejně jak u prvního gólu bezmocný. Vedení mohl vzít zpět hned Kadlec, jeho rána ovšem nebyla dostatečně umístěná a Kozáčik s ní neměl problémy. Po Stanciově dobře kopnuté standardce Šural pouze těsně nedosáhl na míč. Dobrý zápas odehrál Patrik Hrošovský, svou střelou z 62. minuty si ale na Nitu nepřišel. Na druhé straně pálil mimo tři tyče Stanciu. Ten samý hráč neseřídil správně mířidla ani o pět minut později. V 89. minutě se hnal do šance ještě Bakoš, místo přihrávky ale zvolil zakončení, a to mu vůbec nesedlo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 polocas

2:2 konec

Reagovat
Petr325

Skoro, ale klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

znam letosni Sparticku na jare

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 posledni sance jak udržet sanci o titul a neprijit o 7b. naskok a omluvit se vsem vlastnim fans hlavne ale i trenerum i vedenim za prvni cast jara

Reagovat
boryland

3:2.............Baky,Kovárna,Limba................

Reagovat
smazaný uživatel

Další slabý výkon od Sparty Viktorka zabere a vyhraje aspoň o dva goly.

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
ondrasch77

1:0 Petržel kolem 70. minuty

Reagovat
langosh

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele