24. kolo
15.04.2017 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Teplice 0:2

Tak zase nic. Zlín pokračuje v hororovém jaru a po další porážce, tentokrát od Teplic, opouští pohárové pozice a padá až na šesté místo. Teplice udeřily až po změně stran a to rovnou dvakrát, prosadili se Martin Fillo a Michal Jeřábek.

Je to snad nějaké prokletí? Zlín na jaře stále nevyhrál, přitom začal aktivně a dostával se do blízkosti gólmana Grigara, jenomže ta koncovka...

Vukadin Vukadinovič v první desetiminutovce nejprve sám před Grigarem neuspěl a totéž platilo i po jeho přihrávce směrem na Beauguela. Po půlhodině hry se dobře otočil s balónem Holík, ale v cestě stál pozorný teplický obránce. Holík stál u zrodu i další šance Ševců a to už ve druhém poločase a po závaru měl Grigar plné ruce práce.

V 51. minutě postihla domácí velká komplikace. Krob vyhrál klíčový hlavičkový souboj, čímž zároveň vyslal do úniku Martina Filla a ten si se Švengerem poradil. To byla pro domácí studená sprcha, protože do té doby přeci jenom měli více ze hry. Otřesení domácí se pak nemohli vymanit z tlaku Teplic, které najednou výrazně ožily. Švenger musel likvidovat Horův přímák i Vošahlíkovu nepříjemnou střelu. Zlín se zase připomněl přímákem Pazdery, ale Grigar stále držel čisté konto.

Rozhodující okamžik přišel čtvrthodinu před koncem, kdy Zlín nedokázal ubránit rohový kop a Michal Jeřábek doslova dotlačil balón za záda Švengera. Teplice pak mohly ve zbytku zápasu několikrát zvýšit, ale Vošahlík trefil tyč. V nastavení ještě nedosáhl na balón Jugas a posléze sudí zápas ukončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
3M

0:2

Reagovat
3M

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele