27. kolo
05.05.2017 18:00 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FK Příbram 3:1

Žádné překvapení. Příbram prohrála na Julisce 1:3 a komplikuje si boj o záchranu. Domácí byli celý zápas lepším týmem a tři body získávají po zásluze. Dvě branky si připsal Jan Holenda a výsledek pojistil v nastaveném čase Frederik Bílovský.

Příbram chtěla navázat na venkovní výkon s Jabloncem, ale začátek zápasu jí vůbec nevyšel. Podaného dělovka ze třetí minuty ještě brankou neskončila, ale v 11. minutě už to domácím vyšlo. Vyplatil se zejména důraz v pokutovém území, kdy balón vybojoval pro Holendu Juroška a prvně jmenovaný překonal brankáře Hrušku. Jen o chvíli později mohl v tutovce zvýšit Koreš, ale poloprázdnou branku netrefil. Hosté se snažili hru vyrovnat a také zahrozit, což se jim povedlo prostřednictvím Rezka a Pilíka, nicméně koncovka nebyla úspěšná. Dukla udržela vedení jen do 36. minuty, kdy dostal až příliš mnoho prostoru ke střele Jan Suchan a Rada se mohl natahovat marně.

Začátek druhého poločasu nabídl vyrovnanou partii, ovšem Dukla postupem času získavala větší převahu, kterou nakonec dokázala zužitkovat. Podaný ještě branku nevstřelil, překonal sice Hrušku, ale toho na brankové čáře zastoupil Chaluš. Gólovky domácích přibývaly, do šance se dostal i sváteční střelec Šimůnek, Hruška ale předvedl fantastický zákrok. Každopádně tlak domácích nakonec vygradoval v další vedoucí branku, po centru Koreše se dostal k míči Holenda, zbavil se i Hrušky a následně už mu nic nebránilo v gólové radosti.

Kamil Tobiáš se snažil hru oživit střídáním, pro Příbram by byl i jeden bod velkým úspěchem, jenomže to přes obrannou hráz soupeře nešlo. V nastavení pak domácí výsledek definitivně pojistili, když rychlé přečíslení zakončil Frederik Bílovský.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

Dukla je zachráněná a Příbram to poslední dobou na Duklu "umí" X2 by měla být jistota.

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze tak,pribram sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele