3. kolo
10.08.2015 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Jablonec 1:0

Zatímco Vysočina ze dvou utkání vytěžila pouze bod, Jablonec měl na kontě již čtyři a do Jihlavy jel i se zvýšeným sebevědomím po postupu v kvalifikaci o Evropskou ligu. Jihlava však favorita ze severu Čech dokázala zaskočit, nepovolila mu ani gól a bodově se na něj v tabulce dotáhla.

Favoritem tedy byli hosté, ovšem Jihlava doma již několikrát ukázala, že v první lize se už čtvrtým rokem nedrží náhodou. A že to Jablonec nebude mít nikterak jednoduché, ukázal již vyrovnaný úvod utkání, který vyústil ve vedení domácích. Pěkný Vaculíkův pas za obranu dokonale zužitkoval Jungr - 1:0.

I nadále se hrálo na obou stranách hřiště a oba týmy se snažily zodpovědně bránit a nepouštět soupeře do šancí. Velkým ofenzivním manévrům bránilo i nepolevující vedro. Největší šanci na vyrovnání měl v první půli jihlavský odchovanec Tecl. Jeho nebezpečnou střelu zblízka však Hanuš parádně vytáhl na roh, a do kabin se tak šlo za vedení domácích.

Hosté zareagovali na nepříznivý stav poločasovým střídáním - dalšího exjihlavského hráče Masopusta vystřídal Mingazov. A hned v úvodu mohlo být vyrovnáno. Doležal se zjevil sám ve vápně a jeho rána se odrazila od břevna do trávníku, bohužel pro hosty však směrem do hřiště.

S přibývajícím časem Jablonec vytvářel stále větší tlak ve snaze o vyrovnání, ovšem dobrá defenziva domácích hosty do vyložených šancí nepouštěla. A když už se zelenobílí přeci jen dokombinovali až ke střele, vzal jim radost dobře chytající Hanuš. Do velké šance se ve zbývajících minutách nedostal ani jeden z týmů, domácí dobře svůj jednogólový náskok bránili a dokázali to až do závěrečného hvidzu. Jihlava porazila Jablonec 1:0.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HorajzmAmmann

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
ondrasch77

1-2 (Tecl, Ruslan)

Reagovat
forma

1:2 (Mešanovič - Wagner, Pospíšil)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele