13. kolo
08.11.2015 19:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Sparta Praha - FK Teplice 3:1

Sparta Praha v nedělním utkání 13. kola Synot ligy porazila Teplice 3:1 a vrátila se o skóre na první místo tabulky. Hosté brzy vedli gólem Vachouška, během dvaceti minut však sparťanské otočili skóre a poslední branku přidal patnáct minut před koncem autor dvou branek Fatai.

Pět minut po úvodním hvizdu vedly Teplice 1:0. Na Horův centr si naskočil Vachoušek, kterého nepohlídal Steinhöfer a hlavičkou zblízka otevřel skóre. Ve 13. minutě bylo vyrovnáno, Lafata sklepl míč na Fataie a sparťanský útočník pálil levačkou přesně k tyči.

Ve 25. minutě Sparta dokonala obrat. Fatai přes šířku hřiště přihrál Krejčímu, jehož přesně mířená střela z hranice pokutového území skončila v teplické síti. Po druhé brance Sparta zvolnila a o slovo se častěji hlásily Teplice. Breiteho dělovku z 33. minuty Bičík jen vyrazil před Filla, jehož dorážku však stihl vyrazit nohou.

Čtyři minuty po zahájení druhé půle se snažil obstřelit Slavíka sparťanský záložník Hušbauer, brankář Teplic jeho ránu vyškrábl na roh. V 75. minutě podnikla Sparta pohlednou akci, Dočkal přihrával nalevo Krejčímu, který celou akci vyšperkoval přihrávkou na Fataie a ten střelou do prázdné branky zvýšil na 3:1 pro domácí tým.

V 80. minutě fauloval Dressler Jiráčka, nařízený pokutový kop však Dočkal neproměnil. A když v závěru utkání neproměnili své šance ani Tepličtí, skončil zápas vítězstvím Sparty v poměru 3:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zanedlouho tu bude od kokota Oblomova další nesmyslný tip. Aspoň 0:3 Sparta prohraje co curacku?

Reagovat
johnik

Kvůli tobě dal jen 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Po výprasku od Plzně a Schalke, padnou rudí na kolena i proti Teplicím.

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

a po milione takychto tipov nevide Oblomovovi ani tento

Reagovat
Melda

A jsi si vědom, že výprask to nebyl ani v jednom případě natož tak od Shalke, kde to byla remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

1čka

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

jednacka

Reagovat
Houfi

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

jakou ocekavate navstevu? Ma smysl tam jed pres celou republiku na dobrou atmosferu? poradte, diky

Reagovat
ondrasch77

Jed? Jed si můžeš dát i doma a ušetřit si cestu přes celou republiku Zas na druhou stranu, kdybys to požil a ještě během zápasu zhebnul, tak se jistě staneš senzací večerních zpráv na Nově...

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
boryland

0:1..............

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Lafi, Dočkal)

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Po zbytečné ztrátě v Plzni by si už další a navíc doma neměla Sparta dovolit.A návštěva?Sparta má zatím v domácím prostředí pr. 8 939.I na Teplice se dá očekávat,že se to bude pohybovat kolem tohoto průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele