27. kolo
09.05.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Dukla Praha 1:0

Jediná branka rozhodla utkání i v Českých Budějovicích. Domácí vydřeli výhru nad Duklou a i jejich šance na záchranu nadále žijí. Pro hosty je porážka s posledním celkem velkou komplikací v boji o evropské poháry.

Dynamo vstoupilo do zápasu hodně aktivně a už po dvanácti minutách mohlo vést. Po povedené akci pálil do břevna Kladrubský! To byla opravdu obrovská šance. Toto varování si Dukla příliš k srdci nevzala a za další tři minuty inkasovala. Peškův centr do vápna nadělal Pražanům pořádné problémy, k míči se totiž protlačil Funda a gólman Rada musel zasahovat, přičemž první střelu ještě vyrazil, ale následnou dorážku už chytit nemohl - 1:0 pro Dynamo.

Odpověď hostů mohla být blesková, rána Karavajeva však těsně minula branku. Karavajev měl prsty i v další gólové příležitosti, po jeho centru těsně přestřelil branku francouzský útočník Beauguel.

Bylo jasné, že Dukla se s tímto výsledkem nebude chtít smířit. Pokud chtěla pomýšlet na pohárovou Evropu, musela v tomto duelu určitě bodovat. Rána Mareše skončila na břevně a projektil Tetoura zlikvidoval Křížek, to už běžel druhý poločas. Hosté obléhali branku Dynama čím dál více a deset minut před koncem odmítl vyrovnání Blažek. Jeho technickou ránu opět zlikvidoval Křížek.

V poslední minutách zápasu už se do řad hostí vloudila křeč. České Budějovice nejtěsnější vedení ubránily a stejně jako Hradec vytvořily tlak na Liberec, jehož náskok je v tuto chvíli "jen" pětibodový. Slovan má však svoje utkání ještě k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

Domací jsou už vlastně ve II.lize,ale Dukla bojuje o předk.EL tip tedy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jste dostali? Bravo........

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by je mazali, když stejně padaj do 2.?

Reagovat
Giginek

ještě nepadáme chytráci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele