9. kolo
02.10.2011 17:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:3

Ofenzivní galapředstavení, čtyři branky a výhra hostí. To vše bylo k vidění na Stínadlech, kam zavítala Mladá Boleslav. Hosté o své výhře rozhodli ve druhém poločase, kdy se prosadili Zahustel a Chramosta.

První šanci měly Teplice ale do vedení šli hosté. Souhru Keriče s Mahmutovičem vychytal skvělým zákrokem Miller a na druhé straně skončila v síti střela Opiely - 0:1 pro Mladou Boleslav. Za pár minut mohlo být srovnáno, ale Kerič poté co obešel Millera ještě hledal přihrávkou Vachouška a to byla chyba. Teplice byly aktivnější, Stožický hlavičkoval vedle a to samé platilo o pár minut později i o Vachouškovi. Aktivita Teplic se vyplatila minutu před koncem poločasu, Stožický našel Sivu a ten nadvakát překonal Millera - 1:1.

Do šaten se ted šlo za stavu 1:1. Druhý poločas začali o něco lépe domácí, ale opět to byla Boleslav, která vstřelila další branku. V 55. minutě přizvedl centr Lukáš na Zahustelu a Grigar lovil míč podruhé ze sítě - 1:2 pro Mladou Boleslav. Pro Teplice byl druhý inkasovaný gól bohužel klíčový, Mladá Boleslav navíc byla směrem dopředu stále nebezpečná.

Zahustel v další dobré pozici minul. V 79. minutě přišel poslední gólový moment utkání, Chramosta ve vápně nezaváhal a potvrdil tříbodový zisk ve prospěch hostí - 1:3 pro Mladou Boleslav. Teplice se dvě minuty před koncem zmohly na hlavičku Lukáše, branka z toho nebyla a Mladoboleslavští mohli po závěrečném hvizdu slavit velmi cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FK Teplice 3 - 2 FK Mladá Boleslav-Keric,Stozicky,Vondrasek,-chramosta,Bulut

Reagovat
smazaný uživatel

FK Teplice 4 - 4 FK Mladá Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

2-2(Za Bolku 2x Chramosta)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
paver

výhra Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

as bude delba bodu...tip X 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav prožívá krizi a v Teplicích se nechytne. Tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

bolka umí Na Stínadlech zahrát,takže tipuju 1:1

Reagovat
Veselac

X....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivní utkání 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele