7. kolo
18.09.2011 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Bohemians 1905 2:0

Hradečtí Votroci dali zapomenout na nelichotivé výsledky v posledních týdnech a dnes porazili pražské Bohemians 1905 2:0. Pro Klokany je to druhá ztráta v řadě, nicméně jejich postavení v tabulce je stále dobré.

Úvodní část zápasu nenabídla příliš vzruchu, tempo hry nebylo špatné, ale stoprocentní šance prostě nepřišla. Po půlhodině hry ale přišla první branka zápasu. Malinského střílený centr zasáhl před Sňozíkem Dvořák a domácí vedli 1:0. Hosté se snažili odpovědět, ale nedokázali přelstít domácí defenzívu v čele s brankářem Lindrem. Před koncem prvního poločasu došlo v pokutovém území Klokanů ke zmateční situaci, nicméně Bohemka to ustála a výsledek byl stále 1:0. A to i po další velké šanci Hradce. Klapka našel kolmicí Malinského, který postupoval sám na Sňozíka, avšak modla fanoušků Bohemians předvedla skvělý zákrok.

Krátce po změně stran zasadil Klokanům smrtící úder Filip Klapka. Hradecký forvard se v rychlosti zvabil obránců a Sňozíka překonal přesnou střelou - 2:0 pro Hradec Králové.

Pro Bohemku to byla sprcha. Dvacet minut před koncem vypálil dobrou pumelici Fischer, brankář Bohemky zasahovat nemusel, míč šel těsně nad.

Hradečtí věděli, že mají vítězství na dosah, a možná i kvůli tomu polevili. Bohemka toho okamžitě začala využívat. Tlak Klokanů se totiž v závěru stupňoval, Škodovu ránu tečoval Fukal vedle branky. Hradec se v závěrečné fázi jenom bránil a měl štěstí. Po rohovém kopu zakončoval Budinský a Lindr se zaskvěl výtečným zákrokem. V nastaveném čase byl v další stoprocentní tutovce Škoda, ale Lindr znovu parádně zasáhl. Další šance už nepřišli, takže Hradec získává důležité tři body za výhru 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že Hradec Kr. vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

X

Reagovat
vanGomm

V Hradci zražili vstupné prý o 100% je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Na utkání proti Bohemians 1905 mělo být kvůli zvýšenému počtu bezpečnostní agentury vstupné 150 Kč. Po posledních výsledcích klub nechává stejné vstupné, jako na každý běžný zápas, tedy 100 Kč. Žádný navyšování cen nehrozí, to si klub se současnýma výsledkama nemůže ani dovolit, vždyť by tam ani nikdo nešel

Reagovat
vanGomm

Já to zdražení myslel proti lonské sezóně.To prý byl vstup za 50Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl vstup 90Kč...letos kilián a na rizikovky 150Kč

Reagovat
vanGomm

Jest-li tomu dobře rozumím,tak jednotné vstupné?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dnes cetl ze Hartig prestoupil do Slovanu Bratislava...to bude Bohemka o polovinu slabsi..Hradec uz musi bodovat..tip 1..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hradec Králové 0 - 2 Bohemians 1905

Reagovat
smazaný uživatel

jedna.

Btw, vstupné nezdražili. Je pořád 100 jako minulý rok, pouze na "rizikové" je 150.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeček!!! 2:0 Doufejme 1-9-0-5 Hradec Králové naše KREV!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Hradec!Bohemka ale v závěru tlačila na pilu a Lindr musel vytáhnout výbornej zákrok!Cenný vítězství se počítá a s Bohemkou,která hraje výborně o to víc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na Bolku!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si piš

Reagovat
smazaný uživatel

No presne....jedem vsichni at tam jsme jako doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele