22. kolo
03.04.2011 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - FC Hradec Králové 0:0

Pražská Slavia před blížícím se derby nedokázala porazit Hradec Králové a doma jen remizovala 0:0. Sešívaní předvedli průměrný výkon a po zisku jednoho bodu stále zůstávají v sestupovém ohrožení.

Slávisté drželi v prvním poločase častěji míč na svých kopačkách, ale pokud se dostali do zakončení, tak v něm většinou selhali. Hradečtí rozhodně nebyli zalezlí před svojí brankou, naopak občas dokázali pořádně vystrčit růžky. Například Rezkova střela přeletěla Vaniakovu branku a Pilařův průnik utnul až veterán Vaniak. Ve 35. minutě ukázal své střelecké schopnosti Koreš, ovšem proti jeho střele efektivně zasáhl mladý brankář Lindr. První poločas skončil bez branek a bohužel obraz hry se ve druhém dějství nezměnil.

Domácí stále drželi míč častěji, ale v koncovce si nedokázali poradit. Po hodině hry musel hned natřikrát zasahovat Lindr, domácí borci se snažili míč dotlačit za brankovou čáru, ale hradecký brankář v této zkoušce obstál. Také další šanci obstarali sešívaní, Čelůstka hlavičkoval vedle a stejně tak střílel Pospěch. Deset minut před koncem pořádně vystrašil Vaniaka Hochmeister, jeho střela se mezi tyče nevešla. Závěrečný nápor Slávie se nekonal, a tak si oba celky připisují po jednom bodu. Spokojenější jsou pochopitelně hradečtí Votroci.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0 -Pospech

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Votrok musí v Edenu využít krize domácích. Aspoň bod by byl dobrý, i když výkony venku jsou bohužel zatím tristní. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na 2:0, 3:0

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 FC HK olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda...bod dobrej,ted to jen potvrdit s Baníkem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele