25. kolo
24.04.2011 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno 1:0

Hradečtí potvrdili letošní herní pohodu a vítězstvím nad Brnem si definitivně pojistili setrvání v příštím ročníku Gambrinus ligy. Brno zůstává předposlední.

Před výbornou diváckou kulisou a za pěkného počasí hrály oba týmy od začátku pohledný fotbal. K tradiční kombinační hře domácích se svou aktivitou přidali i hosté z Brna a šance se tak střídaly na obou stranách.

Do první dobré příležitosti se již ve třetí minutě dostal domácí Poděbradský. Z levé strany však těsně minul Krbečkovu branku. Hosté odpověděli v zápětí nadějnou Borkovou střelou. V ještě větší tutovce se ocitl po čtvrthodině hry Husár z Brna. Pěknou přihrávku Borka však tváří v tvář domácímu brankáři Lindrovi v gól nepřetavil.

Pod lízátky umí Votroci dostat pod tlak jakékoliv mužstvo a nejinak tomu bylo i v případě posledního Brna. Závar z 23. minuty však brankou ještě neskončil, neujal se ani Pilařův pokus, ani následné nebezpečně centrované míče. Hosté odpověděli záhy, v nadějné pozici však Folprecht mířil do Lindra.

Chvílemi až příliš uvolněně hrající domácí se do přestávky přece jen vedení dočkali. Bojující hosty zmrazil centr Štěpána z levé strany a následná Klapkova hlavička - 1:0.

Druhý poločas již tolik šancí nenabídl. Na příjemnější rozdíl dvou branek mohl zvýšit domácí Fischer, v dobré příležitosti však trefil Krbečka. Domácí kapitán byl v hlavní roli i při dalším ohrožení brány hostů, jeho střela ale tentokrát netrefila ani bránu.

Hosté bojovali až do konce alespoň o vyrovnání, nadějnější příležitosti, tak jako v prvním poločase, si ovšem nevypracovali. Hřebíček do brněnské rakve mohl definitivně zatlouct Pilař, po centru aktivního Fischera si ale míč zbytečně zpracovával a Krbeček ho k zakončení nepustil. Brněnské tak po další prohře může těšit snad jen fakt, že tříbodová ztráta na poslední nesestupovou pozici zůstala nezměněna.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Další dobrodruh Teď jsem zvědavej na TOMTAFa,ten dá minimálně 0:3...Jeho tipování zápasů Hradce hraničí s nesvéprávností... Takže,abych nezůstal pozadu a trochu to tady rozjel...Takže Hradec - Brno 5:1 milánkové!...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pevně věřím,že Budějovice porazej Příbram a Zbrojovka se ve zbývajících pěti kolech zachrání a dostane se právě před Příbram.Brno totiž (i když hodně gólů dostalo) nastřílelo branek dost a do ligy prostě patří! Přeju jim to,i když ne ještě teď-jako fanda Hradce přeju Votrokům poslední 3 body k definitivu!!! Jinak Brno jednoznačně záchrana!!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas ja ale zustanu pri zemi 2:1

Reagovat
patrikhm

Jasné vítězství hostů a první Reného Wagnera 1:2!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň,ale JASNÉ vítězství je u mě třeba 0:3 a výš,ne 1:2... 1:2 je jeden náhodnej protiútok a třeba jedna vymyšlená penalta,která se rozhodčím u nás občas docela daří... Ne,vážně Hradec nevrazí Zbrojovce "pětku" jak jsem napsal výše,ale vyhraje! My ho za výhrou poženeme ze všech sil!Ale pozor!Poslední slovo má TOMTAF-ten to rozsekne! Takže počkej na jeho tip!Pokud bude tipovat výhru Brna,o čemž nepochybuju-tak Zbrojovka natuty prohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
vanGomm

Jedna z posledních ne-li vůbec poslední šance Brna na záchranu.Navíc Hradec už o nic nehraje tipnu proto 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že HK si nebude chtít pokazit domací bilanci a proč neprodloužit serii zápasů kdy od "Sedmičky v Jabloncii neprohrál...remíza je možná,ale Votroci by měli svoji trpělivou hrou Brno porazit...v neděli klasicky vyrážim a těšim se plnej Malšák...a hru

Reagovat
vanGomm

Ano souhlas s tou domácí bilancí Hradce (poze jediná porážka).Normálně se remíza u týmů z druhé poloviny tabulky pokládá venku za úspěch.Ovšem tady v tomto případě by pro Brno byla asi už málo.Příbram do konce ligy totiž taky nějaké ty body jistě uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je ted v takový fázy,kdy cíl je splněn....záchrana ..ted jen můžou zkusit,jak to může být ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0.... TOMTAFe, hoď nám sem nějaký tip. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA -----------> VYPRODÁNO!

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi...za chvíli vyrážim ze Semil

Reagovat
smazaný uživatel

Tomtafuv tip na zápas Sparta-Sigma 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem,že upadnu do mdlob TOMTAF je Bookmaker jak prase Jinak už se nažhavuju pomalu.Ještě že bydlím deset minut chůze od Lízátek !Hradec jedem!

Dnes výhra-nic jinýho neberu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to domáááá. UŽ JSME ZASE PRVOLIGOVÝ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

To už sme byli loni ne...:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 5745 diváků...?To byl nějakej novinářskej tah:-D...

Reagovat
smazaný uživatel

lidí jak na Baníku ale né... 5700 nás tam sedělo. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že bylo 8000 stopro...sedačky téměř plný a na lavicích taky bylo dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Votroci!!! 1. liga je definitivně i pro příští sezóně zachráněná. A počet diváků? samozřejmě, že bylo min. 7.000 (kdo to v HK zná a byl, tam, tak to stačí opticky a je to jasné). FC HK !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrjovka do 2.ligy ,, Bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele