27. kolo
08.05.2011 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Teplice 0:0

27.kolo Gambrinus ligy také přineslo bezbrankovou remízu. Zasloužili se o ní fotbalisté Hradce Králové a Teplic. Domácí byli v zápase lepším týmem, ale své šance nedokázali proměnit. Teplice v Hradci nepředvedly nic, paradoxně však berou bod.

Už v 5. minutě mohl nasměrovat Hradec k vítězství talentovaný Pilař, na jeho střelu Grigar nedosáhl, bohužel však míč skončil těsně vedle. Hned o minutu později spálil velkou šanci Černý a bylo jen zázrakem, že Teplice neprohrávaly. Ve 26. minutě se opět natlačil do šance Pilař, ale Grigar vytáhl dobrý zákrok. Hradec se v prvním poločase snažil, ale branku nedal.

Koneckonců to platilo i ve druhém dějství. Hradec měl znovu převahu, ale ani tentokrát jí nedokázal zužitkovat. V 52. minutě pálil mimo aktivní Pilař a o osm minut později zahodil asi největší šanci zápasu obránce Hochmeister. Nemožné, co všechno domácí borci umějí zahodit. A další tutovka přišla záhy, Klapka ale míč špatně trefil. Hochmeister si chtěl předchozí zaváhání vynahradit, avšak do cesty se mu postavil pohotový Grigar. Teplický brankář se stal hrdinou zápasu, neboť neinkasoval a díky němu si Teplice odvážejí z Hradce bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0-Pilar,Zeleny

Reagovat
smazaný uživatel

po 7 v Jablonci ani 7 zapas HK neprohraje....

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Hradec ma sice formu,ale Teplice to enbudou chtít takyp ustit jen tak... snad se na to bude dát dát koukat

Reagovat
smazaný uživatel

remiza je dost mozna,ale ty se priznej...kolik kousku si mel..??

Reagovat
smazaný uživatel

když to po sobě teď čtu,tak jsem to napsal fakt jak mongol to ta klavesince v praci! já nic,já muzikant

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Případná výhra HK posune Votroky na 5 flek....kdo by to byl řek

Reagovat
Veselac

Hradec válí dál.....2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele