10. kolo
26.09.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Jablonec 2:1

Nepřesvědčivé výkony Jablonce mají další pokračování. Tentokrát odjíždí svěřenci trenéra Františka Komňackého naprázdno z Českých Budějovic.

Jablonec ale nezačal vůbec špatně a po deseti minutách mohl jít do vedení. Jenže v zakončení selhal Tomáš Pekhart, jenž hlavou mířil mimo. První gól utkání tak nakonec patřil Budějovicím. Ve skrumáži před bránou Špita se míč po řadě odrazů dostal až k Ondráškovi, který následně bez problémů hostujícího gólmana obstřelil.

Do konce poločasu měl Jablonec řadu šancí, jak s nepříznivým stavem něco udělat. Dlouhou dobu se mu to ale nedařilo. Velmi blízko skórování byl například ve 23. minutě Kovařík, jenže nakonec nastřelil pouze břevno. Zhruba o deset minut později Lafata dokonce vstřelil branku, ta ovšem nebyla pro faul na gólmana Kučeru uznána. Těsně před odchodem do kabin ale Severočeši udeřili. Po nůžkách Pekharta se dostal míč ke kopačkám Lafaty, který bez problémů zakončil.

V 52. minutě měl šanci skórovat domácí Ondrášek, jeho zakončení ale scházela přesnost. O několik okamžiků později na sebe mladý útočník upozornil opět. Tentokrát velmi dobře viděl úplně volného Otepku, který by zřejmě bez větších potíží vstřelil gól, jenže jeho přihrávka byla nakonec jen zblokována na roh.

Další spolupráce těchto dvou hráčů už ale měla pozitivní výsledek. Ondrášek se probojoval do vápna, vystřelil a na hranici ofsajdu míč jemně tečoval do šibenice právě Otepka. Brzy však mohl dát o sobě vědět opět Jablonec. Nádhernou ránu Kovaříka s velkými obtížemi dokázal vyrazit Kučera, k míči se ale dostal ještě Loučka, který následně trefil tyčku. Víceméně rozhodnout mohl Riegel, v jasné tutovce ovšem pálil mimo. I přesto mohlo Dynamo po devadesáti minutách slavit.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele