27. kolo
02.05.2010 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:0

Slavia doma rozstřílela Příbram a vyhrála 3:0. O branky se postarali Krajčík, Dens a Zákostelský.

Příbram mohla rychle vést, když Pilík postupoval sám na Vaniaka, ale spolu s brankářem přeloboval i branku. Na druhé straně střílel nad Milan Černý. Poté kryl Hušbauerovu střelu opět slávista Vaniak. A těsně nad střílel domácí Hubáček. Po půlhodině hry pálil vedle dvakrát po sobě Jaroslav Černý. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhou půli uvedl svou ránou domácí Zákostelský, ale branku nedal. Ta přišla vzápětí z nohy Krajčíka. Jaroslav Černý přiťukl trestný kop do běhu Krajčíkovi a ten přízemní střelou z dvaceti metrů upravil stav utkání na 1:0. O tři minuty později, v 57. minutě, to už bylo 2:0. Zvýšil tvrdou střelou z osmnácti metrů zásložník Dens. V 62. minutě pak přišla poslední, třetí branka, kterou vstřelil Zákostelský. Ten usměrnil do sítě střelu Milana Černého a stanovil tak konečný výsledek 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Velice důležitý zápas pro Slávii. Menší zaváhání s Jabloncem či Sigmou jistě nezlomilo sešivaného ducha a v Edenu se můžou těšit na nádherný zápas, na který všichni fandové čekali. Atraktivní soupeř 1. FK Příbram jistě nedá kůži lacino - vždyť jde o tak důležitou 8. příčku! Navíc v případě výhry Slávie by se mohli sešívaní dotáhnout na letos skvěle hrající sedmou FK Mladá Boleslav! Čeká se vyprodaný stadion (chachaři hadra) a všichni budou fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

více informací o tomto šlágru kola najdete na našem internetovém severu TN.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

*serveru

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
goodbay

Pražský tým má přitom svému dnešnímu soupeři co vracet, na podzim to byl právě on, který prohloubil pozdější krizi sešívaných. Příbram tehdy vyhrála 1:0. Jedinou branku tehdy vstřelil Marek Jarolím. Od kdy hraje Marek Jabulín za Příbram? Navíc už ani na podzim nebyl ve slávii a ten jedinej gol dal obránce Příbrami Štochl, jesli se nepletu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele