28. kolo
05.05.2010 17:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - Baník Ostrava 0:3

Baník potvrdil svou roli favorita, když v Kladně zvítězil jednoznačně 3:0 a nadále je ve hře o mistrovský titul. Kladenští naopak smutní, protože se další hladkou porážkou přiblížili k sestupu.

První minuty zápasu přinesly vyrovnaný průběh, během něhož se toho moc zajímavého neudálo. Až ve 23. minutě byla k vidění první vážnější šance hostů, když Ličkovu tvrdou střelu s obtížemi zlikvidoval kladenský brankář Pavlík. Mario Lička si svou pozornost upoutal i v 36. minutě, kdy se krásně prokličkoval až k Pavlíkovi, ale ten mu nedal příležitost skórovat. Ale do sítě se trefil vzápětí o minutu později, když v pokutovém území překonal kladenskou bránu a poslal hosty do vedení 1:0. Kladno se pokoušelo něco s nepříznivým výsledkem před odchodem do šaten něco udělat, ale snaha byla marná. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Baník.

Po změně stran mohli domácí rychle vyrovnat, ale parádní a nebezpečnou Mrázovu střelu z pětadvacetimetrové vzdálenosti vytěsnil na roh ostravský brankář Baránek. Další nádherná akce, tentokrát gólová, byla k vidění o šest minut později, kdy hostující Varadi poslal centr na volného Míčolu. Ten z první vypálil levačkou a nedal šanci Pavlíkovi. Ostrava tak zvýšila své vedení na 2:0. Další možnost, jak vstřelit další branku měli hosté v 66. minutě, kdy před brankářem Pavlíkem ve vyložené šanci selhal osamocený Varadi. S jeho střeleckým pokusem si však Pavlík poradil.

Zkorigovat skóre mohli domácí v 70. minutě, kdy Strnadova hlavička mířila těsně pod břevno, ale Pavlík si s míčem dokázal poradit. Kladno bylo po celou dobu zápasu bezradné, většinu jejich akcí kazily špatné přihrávky. Ostrava ještě stihla do konce zápasu posvětit své pohodlné vítězství díky krásné Zeherově střele.

Autor: David Křížka / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by bodla, Kladno potřebuje body, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno 0:3 Baník

Baník získá 3 body a vytvoří si rozhodující náskok v boji o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Kladno to zabetonuje a uhraje remízu.

Reagovat
Losinho

0:3

Reagovat
vanGomm

Remíza je pro Kladno už asi málo.Pro Ostravu samozřejmě také.Měla by se projevit větší kvalita a tu má snad Baník větší.Tip proto 2.

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
goodbay

Kladno potřebuje body a tak vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Kladenský fotbal nestojí za nic, ale májí pěkně čisté dresy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele