30. kolo
15.05.2010 17:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 3:0

Sigma Olomouc doma porazila rozdílem třídy střížkovské Bohemians a výhrou zakončila letošní sezonu. Hvězdou utkání se stal Michal Ordoš, jenž vstřelil dvě branky Hanáků. V konečném součtu to také znamená, že Ordoš se stal nejlepším střelcem ligy.

Na Andrově stadionu v Olomouci byla k vidění velmi zajímavá první půle. Olomouc do ní vstoupila lépe a také velmi brzo zaslouženě vedla. Nejprve však neskončil gólem Janotkův ostrý centr. Po čtvrthodině už to bylo 1:0 pro Hanáky. Ve skrumáži v pokutovém území Střížkova se nejlépe zorientoval Michal Ordoš, který zblízka napálil míč do sítě - 1:0 pro Sigmu.

Domácí měli i další náznaky šanci, jenže po druhé udeřili až ve 40. minutě. Ordoš nejprve v šanci selhal, ovšem ještě dokázal odcentrovat na hlavu Jana Navrátila - 2:0 pro Sigmu. Pražané toho v prvním poločase moc nevymysleli a vlastně po zásluze prohrávali o dvě branky.

Iniciativa Olomouce pokračovala i ve druhém dějství. Přidat třetí branku mohl Michal Hubník. Ten se opřel do míče po centru Šultese, jenže jeho rána šla vedle. Třetí branky se olomoučtí dočkali až zhruba deset minut před koncem utkání. Michal Ordoš se akrobatickou střelou o břevno osamostatnil v tabulce ligových střelců - Olomouc vedla 3:0. Domácí si také výsledek pohlídali a pohodlně zvítězili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že tenhle póvl Hanáci rozstřílejí na sračky,za všechny křivárny co letos předvedli.O důstojným loučení nemůže být ani řeč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele