27. kolo
02.05.2010 16:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Bohemians Praha - FK Jablonec 0:4

Jablonec vydrtil Střížkov na jeho hřišti a vyhrál 0:4. Dva góly dal Pekhart, další přidali Lafata a Krejčí.

První gól přišel v šestnácté minutě. Neuvěřitelnou chybu vyrobil domácí brankář. Krejčí odcentroval, míč propadl do vápna, tam se odrazil od země a spadl za záda brankáře Beláně - 0:1. O čtyři minuty později to už bylo o dvě branky. Lafata vystřelil a z následné dorážky se trefil do prázdné branky Pekhart - 0:2. Na konci první třicetiminutovky přišel třetí hřebíček do střížkovské rakve. Míč propadl v pokutovém území k Lafatovi a ten se nikým nehlídán nerozpakoval dát třetí gól - 0:3. Domácí se osmělili až těsně před půlí. Z vápna napřáhl Mach, ale netrefil branku. A jelikož se neprosadil proti Špitovi ani Jeslínek, poločas skončil za stavu 0:3. Pozoruhodné je, že hostům stačily na tři góly, tři střely na bránu.

Jedenapadesátá minuta a další branka, tentokrát na 0:4. Opět se trefil Pekhart, který míč poslal pěkně mezi nohama brankáře Beláně do brány. Po hodině hry střílel dobře jablonecký Michálek, ale netrefil branku. Obrovskou šanci následně spálil domácí Dobeš. Ten dostal dobrý míč od Ibeho, ale promáchnul a v dobré pozici vůbec netrefil balon. Následně proti Ibeho hlavičce dobře zakročil Špit. A na druhé straně se už už radoval z gólu na potupných 5:0 Jarolím, ale domácí na poslední chvíli míč vykopli z brankové čáry.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele