21. kolo
24.03.2010 17:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Bohemians Praha - Baník Ostrava 0:3

Střížkovští Bohemians nedokázali navázat na úspěšné minulé kolo a nyní podlehli vcelku snadno Baníku Ostrava 0:3. Hosté byli v zápase jasně lepším týmem a Bohemce toho příliš nedovolili.

Baníkovci vstoupili do utkání velmi aktivně a svého soupeře od úvodní minuty přehrávali. V 7. minutě navíc přišlo první větší varování, k Varadiho centru se prodral Mičola, avšak naštěstí pro branku Střížkova mířil výrazně vedle. Další šanci znovu přichystali hosté, Vydra už se hnal za míčem, jenže Beláň včasným výběhem celou akci přerušil. V 17. minutě přišla první branka Ostravy, Lukeš našel přesně zahraným rohovým kopem Adama Varadiho, který hlavou skóroval - 1:0 pro Baník Ostrava. Domácí se vůbec nemohli dostat do tempa a Ostrava nadále určovala tempo. Přesně po půlhodině hry navíc zvýšil vedení Tomáš Mičola. Útočník Baníku v pádu zakončil pohlednou a rychlou akci - 2:0 pro Baník. Bohemka se po druhé brance přeci jenom zkonsolidovala, ovšem brejkové situace Baníku byli hodně nebezpečně. Nicméně první poločas skončil vedením hostů 2:0.

Také druhý poločas začali lépe fotbalisté Baníku Ostrava, ovšem stoprocentní šanci si vytvořili Střížkovští, Flachbart se nečekanou akcí dostal ke střele a orazítkoval tyč! Pak už opět úřadovali hosté, kteří víceméně kontrolovali průběh utkání. Čtvrthodiny před koncem vyrazil Beláň Lukešovu střelu před Maria Ličku, ten však promáchl.

Těsně před koncem utkání zasadil poslední hřebík do rakve Bohemky Robert Zéher, tomu ale předložil přesný pas před prázdnou branku Vydra! Ostrava v Praze vyhrála celkem snadno 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

good bye strizkove

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, nevíte kolik je cena vstupného na toto utkání ?? Že bych se šel mrknout

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkněěě!! Jak hrál Vydra, nevíte někdo? Soudím podle toho, že byl střídán až v 90. minutě, že asi dobře !! :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele