28. kolo
05.05.2010 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians 1905 2:0

Pražští Bohemians 1905 sice prohráli v Příbrami 0:2, ovšem s jejich záchranou to i tak vypadá velmi dobře. Výhru zajistili domácímu celku Šmejkal a Fantiš, nyní patří svěřencům trenéra Karola Marka devátá příčka.

Pouze osm minut stačilo Příbrami na to, aby se ujala vedení. Pleškův centr se snesl přesně na hlavu Šmejkala, a ten už bez problémů překonal hostujícího brankáře Sňozíka - 1:0 pro Příbram. O deset minut později zahrozili hosté, Bálek se řítil sám na brankáře Krbečka, jenž vyběhl a celou akci rázně utnul. Ve 25. minutě přidal druhou příbramskou branku Antonín Fantiš. Ten se také prosadil hlavou, tentokrát však po centru kapitána Huni - 2:0 pro Příbram. S Klokany to vypadalo hodně zle, zvláště když do konce prvního poločasu nebyli schopni na nepříznivý vývoj utkání zareagovat kontaktní brankou.

Druhý poločas toho příliš nenabídl, oba celky se sice dostávali do jakýchsi náznaků šancí, nicméně do pořádného zakončení se ani jeden tým nepropracoval. Za zmínku tak stojí pouze rána Moravce, která však skončila na tribuně. Domácí si ve druhém dějství víceméně hlídali náskok, a to se jim také podařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.I když to nemusí vyjít,tak v kurzu 2,80 je to velice slušná nabídka.Na podobné zápasy serie A v Itálii se nedávno na remízy vypisovalo 1,5 - 1,7.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele