28. kolo
05.05.2010 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - Bohemians Praha 0:0

V bezbrankovou remízu vyústil zápas Brna se střížkovskými Bohemians. Moravané a ani jistí sestupující z Prahy nepředvedli nic světoborného, a proto se není čemu divit, že zápas skončil takovýmto výsledkem.

Už v páté minutě vyslalo Brno na střížkovskou branku první varování. Jílek hlavou protáhl hostujícího brankáře Beláně a Brněnští tak zahrávali jen rohový kop. Téměř okamžitě nastřelil Rabušic břevno a Pražané jen zázrakem neprohrávali. Domácí pak víceméně kontrolovali hru a další šance přišla až ve 29. minutě, kdy jí ale měla na svědomí střížkovská Bohemka. Mach ale nedokázal dopravit míč do sítě a Jílek vše zažehnal odkopem. To byla ale jediný výraznější moment Bohemky v průběhu prvního poločasu. Pár minut před odchodem do šaten našel Kalabiška centrem Rabušice, jenže ten míč minul a úspěšný nebyl ani z druhé vlny Richard Dostálek. První poločas nabídl celkem zajímavý fotbal, ovšem velmi chyběly branky.

Druhý poločas začal snahou Střížkova, ale hosté a ani domácí se do žádné šance nemohli dostat. Výjimkou byla až 63. minuta, kdy Mach zakončil perfektní spolupráci s Ježdíkem a Ibem a jen díky Doležalovi se neměnilo skóre. Předvedl se i Beláň, Šuralovu střelu vyrazil na rohový kop. Deset minut před koncem utkání mohl rozhodnout Jeslínek, ale ke gólové radosti mu chyběla větší přesnost v zakončení. Druhé dějství zkrátka nabídlo fotbalovou nudu a oba celky si připisují bod za nerozhodný stav 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak brno me ted rozesmalo a zaroven nasralo uplne nejvic.s poslednim strizkovem remizuje a malem prohralo.brno jsou u mne chudaci a s 1.ligou to nema co delat.takovy slovacko hraje lepsi fotbal nez ti ubozaci s jihu moravy.hej stacilo mi co predvedli a to jsem jim fandil.takze brno skoncilo a doufam,ze dalsi sezonu budou jeste trapnejsi,aby spadli.karlos-sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Ostudaaaa!!!!Kdyz chybi Polach,tak zas nic nevymysli!!!!Fuj!

Reagovat
Devil

Brno Brno-ti je bida!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele