2. kolo
10.08.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Bohemians Praha 0:0

Na jihu Čech hrál prakticky jediný tým. Střížkov rozhodně nepodal prvoligový výkon, Budějovice otřesené debaklem z minulého kola však jeho pasivitu nedokázaly využít a tři tisíce diváků gól neviděli.

V 7. minutě potáhl míč Hudson, na vápně nahrál Kovaříkovi a ten prudkou střelou vystrašil Beláně. Po deseti minutách opět zahrozili domácí, když roh Benáta tečoval Svátek, ale branku minul. Budějovice byly i nadále lepší a předváděli mnohem lepší výkon než v prvním kole v Teplicích, nicméně vážných šancí se domácí fanoušci do konce poločasu již nedočkali. Pražané hráli v útoku naprosto bezzubě a stěží se dostávali k náznakům šancí.

I v druhém poločase byl vidět domácí Hudson, ale jinak jedovatou střelu zamířil přesně do míst, kde stál Beláň. Stejný hráč se prosadil ke střele i v 65. minutě, to orazítkoval břevno střížkovského brankáře. Druhý poločas bohužel navázal na ten první, a když ani Ondrášek svou střelou nedokázal rozvlnit síť, skončilo utkání, smolně pro domácí, dělbou bodů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pro oba tými klíčový duel remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians budou chtít bodovat 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ČB výhra nad takovým soupeřem musí získávat body(neříkám ,že bohemians špatný tým ,ale v lize jich je hodně dost kvalitnějších) a budou chtít odčinit ostudnou prohru nad Teplicemi

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze jasna vyhra CB ...

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité utkání pro oba mančafty.

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Budejice, se musi zvednout po vyprasku od Teplic se da cekat, ze dneska zaboduji na plno.

Tip: 1:0

Reagovat
Kempes12

S kým už chtějí doma vyhrát,když ne z Bohemkou? 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele