5. kolo
31.08.2008 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Bohemians Praha - 1. FC Brno 1:2

Brno přijelo na půdu nováčka z Bohemians Praha s jasným cílem, a to napravit minulé domácí zaváhání. Díky gólům Besty a Střeštíka se mu to také povedlo.

Diváci viděli průměrné prvoligové utkání a ani v první půli se toho nijak moc nedělo. Pozornost domácího Bureše vyzkoušel jako první David Zoubek, svou střelu ale poslal zhruba metr vedle tyčky. V 18. minutě zase hlavičkoval po rohovém kopu Martin Živný, ovšem gólem jeho příležitost neskončila. Nemířil totiž přesně.

Brno přidávalo na otáčkách a ve 28. minutě se dočkalo. Besta obešel Obermajera a následně obhodil i Šimona v brance domácích. Na svou akci měl spoustu času spolehlivě zakončit. Ještě před poločasovým hvizdem mohl vyrovnat Ghaňan Kwane, ale jeho ránu z přímé kopu Bureš nadvakrát lapil.

V 51. minutě se na hřiště dostal Josef Galbavý a už za minutu svého pobytu na trávníku dokázal vybojovat penaltu. K míči na bílém puntíku se postavil David Zoubek a ranou k pravé tyči vyrovnal. Navíc už za pět minut mohl stav utkání otočit Kincl, ale hlavičkoval pouze do míst, kde zrovna stál gólman Bureš. Nebezpečně pálil zanedlouho také Macháček. Jenže ani on svou šanci neproměnil.

V 63. minutě vrátilo Brno vedení na svou stranu. Balón se dostal k nepokrytému Marku Střeštíkovi, ten nezazmatkoval a gólmana Šimona přehodil. Vyrovnání měl na kopačkách Ibe, jenže nezakončil přesně. Hostujícím hráčům velmi zkomplikoval situaci rozhodčí Paták, který udělil Poláchovi druhou žlutou kartu za simulování a poslal Brno do deseti. Na výsledku se i tak ale už nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 2:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele