7. kolo
22.09.2007 19:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Teplice poprvé padly, body bere Zlín

Letos suverénní Teplice přišly ve Zlíně o svou neporazitelnost. Na gól Marka Zúbka z 63. minuty nedokázal odpovědět ani ostrostřelec Fenin a domácí tak dále pokračují ve velice dobrém vstupu do sezóny. Zápas nenabídl mnoho, nejpestřejší byla úvodní dvacetiminutovka druhého poločasu, která vyústila v rozhodující gól. Jinak však zápas zůstal hodně pod očekáváním.

V úvodu se pokoušel Zlín zaskočit svého soupeře aktivní hrou, ale o šance se připravoval vlastní nepřesností. Tepličtí se nikam nehnali, a tak se celou půlhodinu hrálo v tréninkovém tempu. Jediný světlý okamžik prvního poločasu přišel ve 36. minutě, kdy po závaru v domácím vápně střílel Smíšek, Baránek míč pouze ztlumil a až z brankové čáry zabránil gólu hlavičkou Vidlička. Rozhodčí v zápase pustil pár zákroků ve vápně Teplic, Malár tak mohl pouze bušit pěstí do země.

Po výměně diváci stran nevěřili, že na hřiště nastoupili stejní hráči. Oba týmy začaly útočně, nejblíže ke gólu měl v 51. minutě Zapletal, střela z 22 metrů ještě domácím vedení nepřinesla, i když jen velmi těsně. Za tři minuty střílel po dobré akci Šmahaje Vidlička pouze do houfu obránců. 58. minuta pak mohla přinést trest. Gašparík vystřelil z vápna a směr se snažil změnit hlavičkou Smíšek. Ten však nedoskočil a Baránek svůj tým podržel. O minutu později se vyznamenal i Slavík, když vyrazil Pennerovu střelu z přímého kopu z 20 metrů.

Ale v 63. minutě se domácí fanoušci už dočkali. Po brejku dva na jednoho ještě zasáhl Merzič a poslal míč na roh. Z něho pak Malár prodloužil Vidličkův centr na Zúbka a ten se hlavou prosadil. Teplice se tlačily do útoku, ale výraznější šance nepřišla. V naprostém závěru ještě lídra mohl dorazit znovu Zúbek. Střelu z hranice vápna však dokázal Slavík vyrazit.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*grophy

teplice nad metují vyhrajou 3:2

Reagovat
HOST*Luke

Teplice potvrdí i ve Zlíně svou velkou formu a na Moravě zvítězí zřejmě o jeden gól. Zlín nemá tak dobrou obranu, aby ubránila teplickou vozbu vedenou hlavně přes silnou zálohu. V ní teď dominuje Michal Doležal, který v utkání vstřelí určitě i branku. Navíc mají Teplice i silnou lavičku v čele s útočníkem Kroupou.

Reagovat
HOST*davideck.17

tak zlín vyhrál suverérenně a teplice nepustil do šance téměř...zlín doma bude letos dominantní a bude v první desítce..

Reagovat
HOST*lysbee

doufam že to zlínu vydrží jejich forma ....příjemné překvapaní..je radost chodit na tyhle zápasy ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele