13. kolo
10.11.2007 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Slovan Liberec - FK SIAD Most 2:1

Liberec potvrdil svou formu, potřetí ze čtyř zápasů vyhrál a nejspíše se definitivně dostal ze sestupových vod. Svůj stý ligový zápas oslavil gólem útočník Dort. Poté zvyšoval Blažek, který se tak trefil i ve svém třetím utkání. Po půlhodině hry přišla chvíle rozhodčího Kociána, který nejprve uznal a následně neuznal gól Toleskiho. Ten se však ještě do poločasu trefil z penalty. Ve druhém poločase měli šanci skórovat oba týmy, nakonec ale zaskóroval pouze rozhodčí Kocián, který během pěti minut rozdal tři červené karty.

Hned v páté minutě nechala obrana lehce projít Hodúra středem hřiště, střela ale nakonec minula levou tyč. Za dalších pět minut už Liberec vedl, míč se po rohu vrátil k Papouškovi, jenž opakovaným centrem našel Dorta a ten se hlavou nemýlil. Poté Blažek nejdříve zazdil dobrou šanci slabou střelou z hranice vápna, v 18. minutě si však stylově na prsa zpracoval Papouškův centr a umístěnou střelou po zemi zvyšoval na rozdíl dvou branek.

Pak se o vzruch postaral sudí Kocián. Po uznaném gólu Toleskiho byl postaven míč na půlku pro rozehrání. Liberečtí však protesty donutili pana Kociána promluvit si s asistentem, a poté hlavní arbitr odnesl míč zpět k brance domácích pro rozehrání míče rozhodčího. V nastaveném čase se přece jen hosté snížení dočkali. Mosteckého Holendu podrazil ve vápně Petrouš a penaltu proměnil Toleski.

K vyrovnání měl v 56. minutě blízko Holenda, ale v tváří tvář Zlámalovi neuspěl. Na druhé straně se k odraženému míči dostal Papoušek, který Acevskiho přeloboval, míč směřující do branky nakonec odvrátil Hainault. Mostecký gólman v další šanci vychytal jak Dohnálka, tak dorážku Dorta. Po minutě pobytu na hřišti mohl skórovat hostující Webster, ale Zlámal dobře vyrazil a držel Liberec ve vedení. V 80. minutě oslabil hosty druhou žlutou Prášil. Frejlach ihned nato mohl definitivně rozhodnout, ale hlavičkou z malého vápna přestřelil. Netrvalo dlouho a najednou byl v oslabení Liberc, druhou žlutou dostal domácí Bílek a za minutu jí viděl i Hodúr. V nastaveném čase ještě nechal Holenda dvěma střelami z voleje vyniknout Zlámala, na výsledku už se ale nic nezměnilo.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam zas ten arbitr předvedl!!!!!To je do nebe volající,velebnosti!!

Reagovat
HOST*

co jiného čekat od protekčního sudího Kociána

Reagovat
HOST*Mike

Další důkaz toho, jak mizerní lidé u nás pískají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele