19. kolo
02.03.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - Siad Most 2:0

V utkání prvního s posledním slávisté odčinili zaváhání z minulého kola, kdy prohráli v Brně a doma pohodlně porazili Most 2:0. Branky si připsali Blažek a Tavares.

První šanci měli slávisté. Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k míči dostal Černý, ale jeho tvrdou ránu v poslední chvíli zblokoval Johana. V 10. minutě pěkně procházel obranou Mostu Blažek, několika obráncům zamotal hlavu, ale střela se mu nepovedla. V další velké šanci slávistů se ocitl Jarolím. Pudil centroval a synovec kouče Karla Jarolíma trestuhodně mířil mimo.

O dvě minuty později se mohlo vyplnit známé pořekadlo nedáš-dostaneš, to totiž z přímého kopu nádherně vystřelil Stožický, nicméně Vaniak s vypětím sil míč vytlačil nad břevno. V 39. minutě padla první branka a jejím autorem byl Jan Blažek, který tak Slavii poslal do vedení 1:0. Jarolím poslal centr z pravé strany přímo k nohám slávistického útočníka a ten pohodlně vstřelil svou první branku v dresu Slavie. Do poločasu to mohlo být už o dva góly, jenže Latka po přímém kopu Černého hlavičkoval pouze do brankáře Švengera.

V druhé půli se dlouho nic moc nědělo a hru rozvířila až další branka. Na 2:0 pro Slavii zvyšoval Mickael Tavares. Domácí kopali roh, Černý centroval a Tavares hlavičkoval přesně. Další příležitost měl slávista Abraham, jenže jeho střelu zablokoval Webster. Dvacet minut před koncem se do dobré pozice dostával mostecký Loos, ale netrefil ani branku. V 84. minutě byl v obrovské šanci bývalý hráč Mostu Toleski. Johana pokazil hlavičku, a namazal tak Toleskimu, ten se pokusil o překvapivou střelu nůžkami, jenže mířil mimo. Minutu před koncem ještě střílel Černý, ale Švenger kryl. Slavia zvítězila zcela zaslouženě 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná 1. Nic jiného nelze. Zbytečné cokoli dodávat. Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby vám vydrželi nervy -MISTŘI-

Reagovat
smazaný uživatel

Neměj péči.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale dnes sešívaní neztratí body, snad ZASE příště!!!!!!!

Reagovat
alegre

Starej se o Sraltu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tssss

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia si v klidu dokráčela pro důležité 3 body. Jede se dál ! Titul se blíží !!! Taky přišlo trochu více lidí, ale mohlo by to být samozřejmě daleko lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele