18. kolo
24.02.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1

Ve středočeském souboji na sebe narazily týmy domácího Kladna a Mladé Boleslavi. V nezáživném utkání rozhodl o třech bodech pro hosty svou již sedmou trefou v tomto ročníku Jan Rajnoch. Domácí mužstvo mělo snahu výsledek zvrátit, ale selhalo v koncovce. Boleslav vydřela výhru 0:1.

První šance přišla v osmé minutě a hned skončila brankou. Boleslavští zahrávali roh, míč směřoval na Rajnocha a ten efektivní střelou přes hlavu otevřel účet zápasu. Domácí obránci byli překvapeni netradičním zakončením a hosté se tak ujali vedení 0:1. Po dvaceti minutách mohlo být vyrovnáno, jenže kladenský Kroupa nepochopitelně namísto do branky směřoval svou hlavičku vedle sebe. Šanci na reparát měl Kroupa o chvíli později, ovšem proti jeho krásné střele z 13 metrů se vytáhl brankář Pižanowski. Boleslavský gólman se ukázal v dobrém světle i po střele Cigánka z přímého kopu, asi z davceti metrů, když balon vyrazil na roh, ten Kladenští nevyužili. Další příležitost Kladna přišla pár minut před přestávkou, kdy hlavičkoval Beneš, ale míč o kousek minul roh branky.

Ve druhé půli se dlouho nic pořádného nedělo a první šance přišla až v 65. minutě, to se balon dostal po volném kopu Szaba až na malé vápno, tam ho však nikdo nedokázal dopravit až do sítě. Kladno bylo lepší, ale nedokázalo proměňovat šance, v další hlavičkoval po centru Kroba opět nad Beneš. Více zajímavého se už nestalo a nepříliš pohledné utkání skončilo šťastnou výhrou Boleslavi 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele