14. kolo
26.11.2007 17:15 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Baník Ostrava 3:0

V dohrávce 14. kola nejvyšší soutěže zajížděla favorizovaná Ostrava na hřiště Kladna. Ostravští jeli pro výhru, kterou by se dotáhli na třetí Spartu, ovšem na Kladně zažili pořádný šok, jelikož prohráli vysoko 0:3. Nutno dodat, že domácí vyhráli naprosto zaslouženě.

Domácí byli od začátku aktivnější a první šanci měl Zoubele, jehož střelu tečoval Bystroň a míč jen o centimetry minul branku Petra Vaška. V první půli na zasněženém terénu přítomní diváci moc šancí neviděli a za zmínku již stojí pouze střela kladenského Cigánka, proti které se vytáhl brankář Vašek. Poločas skončil remízou 0:0.

Druhé dějství začalo opět šancí Kladna, kterou se tentokrát ovšem povedlo domácím přetavit v gól. Odražený míč se dostal na kopačky Ondřeje Szaba a ten z voleje napálil balon do brány. Vašek si na míč sáhl, ale brance nemohl zabránit - 1:0. Uplynulo sedm minut a bylo to o dvě branky, když se podruhé do statistik zapsal Szabo. Kladno kopalo po faulu Bystroně na Dočkala penaltu a tu domácí hráč s přehledem proměnil. Szabo vyslal tvrdou střelu k pravé tyči, Vašek skočil na opačnou stranu - 2:0. V 66. minutě měli domácí další šanci, když pálil Cigánek, ale Vašek skvěle odvrátil na roh. Osmnáct minut před koncem šla Ostrava do kolen, protože na 3:0 zvýšil Josef Semerák! Dočkal z úhlu střílel, do střely se vložil Semerák a skóroval. V závěru mohl snížit Svěrkoš, když se jeho mizerný centr skoro stočil do branky.

Kladno překvapivě, ale zaslouženě přejelo Ostravu v poměru 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hutníci z kladna porazej hutníky z ostravy až příští rok. nebo v páterý 31.2.-3000

Reagovat
smazaný uživatel

..........to byl asi dobrý model co....

Reagovat
sansiro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele