11. kolo
28.10.2007 17:00 CET
4 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Viktoria Žižkov 4:1

Skvělý obrat se dnes podařil hráčům Teplic. Po gólu Straceného šli domácí do kabin s jednogólovým mankem, jenže Doležal v úvodních 16 minutách druhého poločasu otočil stav, uklidňující gól přidal chytrým lobem kanonýr Fenin a ke konci se je3t2 trefil střídající Kroupa.

Ve druhé minutě se po kombinační akci domácích dostal do zakončení Fenin, jehož střelu zblokoval Besta. Do vedení se tak dostali hosté. Luděk Stracený se postavil k přímému kopu ze 30 metrů a dokonale zaskočil brankáře Slavíka. Tepličtí se snažili vyrovnat. Smíšek minul ve skluzu branku o půl metru, Fenin osamocen přestřelil o metr a Lukáš trefil v dobré pozici trefil pouze Bartalského.

Vyrovnání tak přišlo až na začátku druhého poločasu. Kaufman vysunul kolmicí Doležala a ten nedal Bartalskému šanci. Po hodině hry zasáhl ve vápně Kropík Smíška a Doležal penaltu proměnil ve vedoucí gól. V 67. minutě už domácí vedli o dvě branky. Fenin chytrým obloučkem překonal špatně vyběhnuvšího Bartalského. Osm minut před koncem pak poslední ránu hostům Kroupa, který byl v tu chvíli na hřišti jen čtyři minuty. Doležal odcentroval a Kroupa osamocen se střelou k tyči nemýlil.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele