17. kolo
17.02.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Siad Most 1:0

Zápas rozhodně nepotvrdil rozdílné postavení klubů v tabulce. Most sehrál vyrovnanou partii ve velmi průměrném utkání, ale Teplice si nakonec doma ponechávají všechny body.

V 6. minutě mohl skóre otevřít hostující Simpson, kdyby hlavičku usměrnil trochu níž, a těsně tak nepřestřelil. Většina akcí obou týmů končila na hranici vápna, výjimkou byla 23. minuta, kdy se po souhře Juna s Doležalem dostal teplický útočník do slibné palebné pozice, ale mířil těsně vedle. Kdyby se mu podařilo vměstnat míč mezi tři tyče, minimálně by měl Švenger velké starosti. Ve 33. minutě si Strožický málem připsal kuriózní gól. Jeho centr se stočil do branky a Slavík musel odvracet na roh.

V úvodu druhé půle měl blízko k vedoucímu gólu Most, když se Oboya na vápně uvolnil od Kleina a prudkou střelou mířil neúspěšně k pravé tyči. Nepříliš atraktivní hra rozladila fanoušky natolik, že v 62. minutě si část vylila zlost nadávkami na Simpsonovi, hráči tmavé pleti. Po šesti minutách už se stejní diváci radovali z vedoucího gólu, který zařídil Jun. Po rohu Verbíře se k míči dostal domácí útočník a střelou k tyči otevřel skóre. Teplice bez větších potíží bránily výsledek do poslední minuty. V nastavení se dostal do velké šance Bogdanov, z gólové pozice ve vápně ale branku netrefil.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Síly jsou rozloženy jasně. Teplice vyhlásily útok na poháry a už jen proto musí vyhrávat. Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele