14. kolo
25.11.2007 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 2:0

Po příchodu trenéra Škorpila Liberec neprohrál. Čtyřikrát za sebou navíc Severočeši své dnešní soupeře porazili. Vše tak nasvědčovalo v body pro hosty. Jenže hned v 9. minutě zachyboval Zlámal, kterému propadl Černého přímý kop až do branky. V druhém poločase pak zvýšil svou premiérovou brankou Stráský.

Domácí poslal do vedení přímým kopem Černý. Z třiceti metrů napřáhl, míč skočil před překvapeným Zlámalem a nakonec zapadl do branky. Po půlhodině hry vysunul Černý Plocka, který tvrdou střelou pod břevno nechal vyniknout Zlámala. V další šanci se po centru Plocka dostal k míči na malém vápně osamocený Stráský, ale nedokázal ani zakončit. Míč pak sice do branky dostal Mrkvička, jenže už z ofsajdu. Za minutu zakončoval opět Mrkvička. Skákající míč na hranici vápna trefil ideálně, ale liberecký brankář s vypjetím všech sil na míč dosáhl a vyrazil nad.

V úvodu druhého poločasu se odražený míč dostal k Polákovi, v dobré pozici však mířil pouze do Kučery. Liberečtí sice zlepšili herní projev, ale žádné šance nepřicházely, a tak domácí zvýšili. Mrkvička dal do běhu Plockovi, ten odcentroval do vápna a Stráský skóroval hlavičkou. Naprosto rozhodnout mohl v 79. minutě Černý. Zlámal si však s prudkou střelou z přímého kopu poradil a vyrazil na roh.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sázim na hosty,dneska sem na ně dal poslední svoje peníze na jídlo,takže sem byl bez večeře. snad vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi se radši pořádně nažral. Straka holt válí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele