18. kolo
23.02.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Tescoma Zlín 2:1

Průměrný zápas rozhodl gólem a přihrávkou domácí Bystroň. Zlín ani ve druhém jarním kole nedokázal získat body, nepomohl mu ani gól Malára. Baník se tak přehoupl přes třicet bodů a šlape na paty Teplicím.

První poločas byl ve znamení nepovedených standardních situací. Hra se nepříjemně často kouskovala a to se bohužel projevilo na počtu šancí. Ale hned tu první dokázal ve čtvrté minutě proměnit v gól domácí Bystroň. Po autovém vhazování se dostal míč do vápna, kde se po Magerově nepřesnosti míč odrazil k domácímu obránci a ten střelou k pravé tyči otevřel skóre. Ve 21. minutě se Magera opřel z třiceti metrů do míče, který letěl do středu branky. Přesto musel Baránek zasahovat nadvakrát. Pár minut před koncem si rozhodčí Příhoda poštval proti sobě Bazaly, když neodpískal penaltu za Zúbkovu ruku.

Dvě minuty po změně stran vyslal dalekonosnou střelu Otepka. Míč mířený do šibenice však skvělým skokem vyrazil zlínský Baránek. V 56. minutě vedli domácí již o dvě branky. Střelec první branky David Bystroň si všiml na hranici vápna trestuhodně neobsazeného Svěrkoše, který pak mířil přesně k pravé tyči. Za pět minut se podařilo hostům snížit, když Krausovu střelu vyrazil Vašek pouze k Malířovi, který střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci. Čtvrt hodiny před koncem mohli hosté dokonce vyrovnat. Po Čoupkově chybě nahrál před prázdnou bránu Baranyai Zbožínkovi, který nedokázal z metru míč ve skluzu lépe usměrnit. Když v 78. minutě s námahou vychytal tvrdou ránu Bystroně, mohli se domácí hráči radovat z nejtěsnější možné výhry.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele