22. kolo
23.03.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - SK Kladno 0:0

Moravané sice drželi míč na kopačkách většinu času, nebezpečných šancí však měli poskrovnu a Kladno si remízu za poctivě odvedenou práci v defenzívu celkem zasloužilo.

V prvním náznaku šance se ocitl Trousil, který po odraženém rohu a centru Polácha hlavičkoval osamocený z ideální pozice jen do rukou Pavlíka. Domácí i nadále měli jasnou převahu, přesto mohli skórovat i kladenští. To se hostující Brunclík ocitl sám na velkém vápně, ale unáhlenou střelu nedokázal zamířit mezi tři tyče. Moravané se sice snažili o útok, ale Středočeši pozorně bránili a nedávali domácím ve vápně žádný prostor.

Deset minut po začátku druhé půle se skvěle uvolnil a střelou zpoza vápna protáhl brankáře Střeštík, škoda jen že nemířil o pár decimetrů lépe. I po změně stran se stále hrálo na polovině Kladna, Střeštíkova hlavička z úhlu mezi třemi tyčemi také neskončila. Brno se snažilo o jakýsi tlak, ale nakopávané balóny dobrou volbou nebyly a střely z dálky postrádaly přesnost. Poslední vážnou střelu tak vyslal v poslední minutě opět Střeštík, Pavlík sice měl problémy, ale míč přeci jen vyrazil. Domácí hráči tak dali šanci Teplicím na odskočení, naopak Kladno si připsalo cenný bod v boji o záchranu.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.FC Brno splní roli favorita. Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno mě teda zklamalo, takhle se o poháry nehraje !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele