21. kolo
09.04.2007 17:15 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - 1. FC Brno 1:2

Zápas týmů ze středu tabulky nakonec skončil překvapivě lépe pro hosty, kteří vůbec poprvé v letošní sezóně získali tři body na hřišti soupeře. Utkání odstartoval mírný tlak Baníku, nejvíce zaujala střela Rajtorala z velkého úhlu, kterou náhradní brankář Bureš vychytal. Gólově se prosadil až brněnský záložník Holek. Ten si počínal jako zkušený kanonýr, po zaváhání ostravské obrany se na brankáře Vaška vyřítil absolutně sám a chladnokrevně zakončil. Baník se ještě nestačil pořádně vzpamatovat z prvního gólu a hned dostali druhý. Martin Kuncl napálil míč z velké dálky, jenže do střely zasáhl ještě domácí Bystroň, změna směru střely brankáře Vaška překvapila a balón skončil za jeho zády.

Trenér Večera sáhl k rychlému střídání a už ve 35. minutě poslal na hřiště Mišinského na místo Mičoly. Baníku se podařilo vstřelit gól až v 68. minutě, kdy Lukešovou přihrávku usměrnil do brány David Bystroň. Brno se dostalo pod velký tlak, ale ostravští hráči si již nedokázali vypracovat jasnou šanci, a tak dohrávka 21. kola skončila vítězstvím Brna.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
Shevchenko

To bude zápas, asi půjdu, kdo se přidá?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě určitě

Reagovat
HOST*Barny

2:1 Střihavka,Magera - Pacanda.......uvidíme se tam

Reagovat
HOST*bednicka9

Brno stoji venku za hovno davam jasnou 1

Reagovat
smazaný uživatel

KNG BANÍK!!! STŘIHY UKAŽ JIM VŠEM JAK SE STŘÍLEJÍ GOOOLY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KING BANÍK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juchůůůůůůůůůůůů Brnoooooooooooooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele