základní skupiny - skupina L, 2. kolo
04.10.2018 21:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

BATE Borisov - PAOK Soluň 1:4

Především díky výbornému prvnímu poločasu dokázal PAOK Soluň zvítězit na běloruské půdě BATE Borisov. Řekové se v první půli prosadili třikrát a ve druhém poločasu už jim stačilo výsledek pouze udržovat.

Už v šesté minutě poslal Jabá lehký centr na malé vápno, kde Aleksandar Prijović hlavou otevřel skóre utkání. BATE si horší začátek nemohlo ani představovat, ale k dokreslení fantazie jim hosté dopomohli. V 11.minutě předvedl Jabá další pohlednou akci, při které se zdálo, že bude centrovat či přihrávat, ale Jabá zvolil překvapivé zakončení na přední tyč a zvýšil už na 2:0. A stále to nebylo všechno. Za dalších šest minut dostal od Mauricia pas opět Leo Jabá a umístěnou střelou k tyči dal na 3:0. BATE bylo zcela zralé na ručník a PAOK si během čtvrthodiny vytvořil luxusní náskok.

BATE se z úvodního šoku postupně vzpamatovalo, tedy v tom smyslu, že začalo hrát s PAOKem vyrovnanou partii. Po změně stran pak mohla přijít korigace, ale střelu Riose zastavil výborným zákrokem Paschalakis. Snaha domácích ale odměněna byla, po hodině hry z pohledu Bělorusů přeci jenom snížil Skavyš, respektive José Ángel Crespo, kterému byl připsán vlastní gól.

Žádné drama se ale nekonalo. Dimitris Pelkas na vápně, čtvrthodinu před koncem, střelou k tyči opět zvýšil na rozdíl tří branek a o vítězi zápasu už tím pádem bylo jasno. Konečnou podobu výsledku ještě mohl upravit Biseswar, ale za brankářem zvonila branková konstrukce. PAOK Soluň předvedl dobrý výkon a z Běloruska si odváží všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
olymp

Chybny clanek. Panathinaikos zacal letosni rocnik ligove souteze s -6 body!!!! Uz jsem to redakci psal nekolikrat a stale si jedou to sve. Stejne tak i AEK Atheny s -2 body. Oba dva tymy na zaklade rozhodnuti federace.

Reagovat
paomara

Opravim te... PANATHINAIKOS je v poradku, ale - 2 body mel PAOK Solun...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele