základní skupiny - skupina L, 1. kolo
14.09.2017 21:05 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Real Sociedad - Rosenborg BK 4:0

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání mezi Realem Sociedad a norským Rosenborgem Trondheim. Baskové svého soupeře vyřídili už v prvním poločase a po změně stran ještě navýšili konečné skóre na 4:0.

Baskové se s Rosenborgem vůbec nepárali a vítězství si zajistili už v prvním poločase. Domácí tým měl na Anoetě fantastický start, svého soupeře okamžitě přikoval k vlastní brance a zahazoval jednu šanci za druhou. Nápor byl tak velký, že už v 9. minutě Norové poprvé inkasovali. Illarramendi vyslal z dálky jedovku, Hansen jí jen vyrazil a Diego Llorente rychlou dorážkou otevřel střelecký účet. Ajen o minutu později si naběhl mezi dva stopery David Zurutuza a hlavou zvýšil na 2:0.

San Sebastian dál svého soupeře mačkal a golman Hansen byl v jednom ohni. Dobře zasáhl jak proti hlavičce Prieta, tak i Williana, i když jeho pokus hlavou nebyl přesný. Ve 41. minutě to Baskům klaplo potřetí. Po centru Sergia Canalese si vstřelil vlastní gól Jorgen Skjelvik.

Za pětačtyřicet minut bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Rosenborg měl sice stále spoustu času s výsledkem něco udělat a fotbalová historie pamatuje zvraty z nelichotivého výsledku 0:3, ovšem San Sebastian hrál prostě skvěle. Snad jen rána Trondsena stála za to, ale Rulli i tak zasahovat nemusel.

Po hodině hry spálil stoprocentní příležitost Juanmi a na druhé straně skvěle zasáhl Rulli proti Samuelově ráně. Čtvrthodinu před koncem se domácí prosadili počtvrté. Na rohový kop si naskočil Diego Llorente a hlavičkou o zem překonal Hansena.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Messiáš

4:1

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
Hiko

RBK by s přihlédnutím k dobré formě měl skórovat, ovšem jestli to bude na něco stačit, těžko říct.

Přál bych si třeba 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele