základní skupiny - skupina F, 1. kolo
18.09.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Qarabağ Ağdam - AS Saint-Étienne 0:0

Fotbalisté francouzského Saint-Étienne nedokázali zvítězit na půdě podceňovaného ázerbájdžánského Karabachu a rozešli se s ním smírně po bezbrankové remíze. Tím ztratili velmi cenné dva body v těžké základní skupině a v konkurenci italského Interu a ukrajinského Dněpru to budou mít s postupem velmi těžké. Hosté byli na hřišti horším výběrem a nevytvořili si jedinou vážnější příležitost, domácí byli mnohem blíže k vítězství.

Poprvé v utkání zahrozil Karabach po necelé čtvrthodině hry. Po přihrávce do pokutového území převzal balón Medvedev a po zpětné kličce vypálil zhruba z deseti metrů šajtlí, nicméně brankář Ruffier skočil na správnou stranu a jeho pokus zneškodnil. Outsider tohoto duelu tlačil i nadále a po dvaceti minutách byl znovu blízko k vedoucí bance. Po rohovém kopu vyskočil nejvýše Chumbinho a poslal balón hlavou vysoko nad.

Karabach pokračoval ve své aktivitě a zhruba pět minut před přestávkou znovu zahrozil Medvedev. Ten si opět naběhl do pokutového území a vystřelil z nějakých dvanácti metrů po zemi, brankář francouzského výběru dokázal jeho ránu vyrazit. Po změně stran útočných akcí přibylo a výborně fungovaly obě defenzívy, nicméně otěže zápasu stále držel Karabach a v druhém dějství si vypracoval ještě dvě solidní možnosti.

U obou akcí Karabachu byl Reynaldo. Ten nejprve po hodině hry dostal hodně prostoru v pokutovém území a ocitl se sám před brankářem Ruffierem, jenže pokusil se ho přelobovat a jeho padáček skončil nad horní tyčkou. O necelých deset minut později předvedl stejný hráč úchvatné sólo, probil se do vápna a ocitl se až před hostujícím strážcem, jenže dostal se k němu příliš blízko a ten ho znovu fantasticky vychytal.

Hosté se vzhledem k průběhu v závěrečné dvacetiminutovce už do zakončení příliš netlačili a tento duel se tak nakonec dohrál bez branek. Francouzský výběr v příštím kole přivítá ukrajinský Dněpr, Karabach se pokusí překvapit italský velkoklub z Milána na jeho půdě.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, espnfc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele