základní skupiny - skupina B
22.11.2012 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Hapoel Tel-Aviv 1:0

Atlético si díky nejtěsnější domácí výhře nad Tel Avivem zajistilo postup do další fáze Evropské ligy, ale fanoušci na stadionu Vicente Calderóna si dnes večer příliš fotbalové radosti neužili.

Autorem vítězné branky se stal Raúl García, pro nějž šlo o pátý gól sezony; trvalo mu to pouhých sedm minut. Španělům tak místo mezi posledními 32 účastníky soutěže už nikdo nevezme, ale první příčku stále nemají jistou; v posledním utkání na hřišti Viktorie Plzeň nesmí prohrát.

Kouč Diego Simeone udělal opět celou řadu změn - hned 8 oproti sestavě, která o víkendu vyhrála 1:0 v Granadě - ale byli to "staří známí", kdo dostal favorita do vedení. Adrián se prohnal dopředu po pravém křídle a poslal navštívenku Apoulovi, arménský gólman pouze vyrážel, načež se k míči dostal Emre a posunul jej za sebe na Garcíu, který placírkou uklidil míč do sítě - 1:0.

Izraelci mohli vyrovnat za dalších šest minut - Gil Vermouth rozehrál rohový kop, na který si naskočil Roei Gordana, ale jeho hlavička postrádala přesnost. Na druhé straně se na Apoulu v 18. minutě řítil samotný Adrián, ale nedokázal včas vystřelit a dostal se příliš blízko ke gólmanovi.

Emre pak otestoval bývalého brankáře PSG dalekonosným pokusem těsně před přestávkou, ale Apoula jeho střelu vyrazil, a Costova dorážka byla zblokována. Atléticu by se v tuto chvíli hodila pojišťující branka, ale místo toho se osměloval Hapoel a krátce po opětovném rozehrání visela ve vzduchu vyrovnávací branka: Tal Ben Haim uhájil míč před dotírajícími obránci v rohu vápna, ale svoji střelu včas neodhadl a dovolil Asenjovi vyběhnout a gólový pokus zablokovat.

Na druhé straně mířil García hlavou přímo na Apoulu, načež aktivní Adrián neuspěl v dalších dvou dobrých příležitostech: nejprve zblízka hlavičkoval nad břevno, posléze výborně zasáhl naturalizovaný kamerunský brankář. Právě strážce izraelské svatyně byl nakonec největším hrdinou svého týmu, když fantasticky vyrazil Garciův volej, jenže zoufale bojujícímu Hapoelu to ani tak na body nestačilo.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
KingMaster13

2:0 Athletico si poradí

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad si atletico poradí 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty bláznivý Španělé jsou schopný postavit zas 11 hráčů z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
lampard11

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Milan.B

3:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/sestrihy-evropske-ligy/204757-sestrih-utkani-atletico-madrid-hapoel-tel-aviv/?page=5

Škoda, že Falcao nehraje...věřím, že by se opět stal nejlepším střelcem a dovedl by Atletico do finále...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele