základní skupiny - skupina D, 6. kolo
14.12.2011 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lazio přehrálo Sporting a spolu s ním postupuje

Lazio mělo před posledním zápasem se Sportingem jasný úkol - dosáhnout na lepší výsledek než konkurenční Vaslui, kterou čekalo utkání v Curychu. Biancocelesti se nakonec přece jen dočkali, nejenže zvítězili, Vaslui navíc prohrála v Curychu, tím je tak definitivně jasno.

Domácí ofenzivu obstarával především nesmírně aktivní Libor Kozák, který po dlouhé době znovu dostal šanci v základní sestavě a chtěl se tak svému kouči ukázat v co nejlepším světle. Bývalý hráč Opavy si však v první akci neporozuměl s Hernanesem.

Hned o chvíli později předvedli to samé i Cissé se Scullim. A když už si svěřenci Edyho Rejy konečně dokázali vypracovat stoprocentní šanci, tak Hernanes pálil jen do Marcela. Domácí měli naprosto jasnou převahu. Sám na brankáře postupoval i Sculli, sám se však vytlačil z ideální střelecké pozice a nakonec celou akci zazdil avizovanou přihrávkou na Kozáka.

Lazio se však nakonec ještě do poločasového hvizdu vedoucí branky dočkalo. Lulić poslal do vápna parádní centr, na který si naběhl Kozák a chladnokrevně zakončil - 1:0. Italové se tím pádem mohli konečně uklidnit a soustředit se jen a jen na fotbal.

Ani to jim ale nebylo nic platné. Byl to Bizzarri, kdo musel svůj tým výrazně podržet, zkušený brankář nejprve zneškodnil ránu Rubia, hned poté ovšem pálil Santos, jeho střela si ale cestu mezi tři tyče už nenašla.

Uklidňující druhá branka pak přišla těsně před hodinou hry. Sculli si perfektně převzal Diakhitého pas a poté už nezaváhal - 2:0. O pár minutek později se hnal do šance Hernanes, celou akci ještě zakončil Sculli, proti jeho střele se však vytáhl Marcelo. V závěru mohl korigovat ze standardky Bojinov, i jeho pokus si ale Bizzarri pohlídal.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
paver

výhra domácích

Reagovat
FC Porto FC

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče, druhej peřsnej tip večera chycenej. Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting +2 za 1,55 si myslim ze je skoro zadarmo, neverim ze by tady sporting dostal vic nez o gol dokonce bych se nedivil kdyby vyhral

Reagovat
Hiko

Doufám, že Sporting přidá ještě něco málo do koeficientu. Osobně vidím LVY jako jednoho z favoritů soutěže

Reagovat
Votas

dobře Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio?? To seš trochu jinde...

Reagovat
Votas

huh? Lazio začalo hrát uzbeckou ligu, když sem se nedíval nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Societa Sportiva Lazio.., nebo taky Lazio Řím česky. Je tam někde Calcio? Je hodně Calcií, ale Lazio zrovna ne...

Reagovat
FC Porto FC

Sportingu o nic nešlo taky podle toho vypadala sestava neva

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou píšeš, jak si je Sporting povodí, pak se vymlouváš na sestavu. Co takhle někdy uznat, že např. Lazio je momentálně určitě silnější klub než Sporting? Chápu, že fandíš Portu, ale tady jde přece o jejich ligového konkurenta...tak by to chtělo trochu objektivity a né totální zaslepenost směrem k Portugalským klubům. (Nemyslím je tuto větu, co tady napsal, ale celkově jak se na EF vyjadřuješ)

Reagovat
FC Porto FC

Sporting ani neměl takovou motivaci vyhrát když nemusel a když nastoupí 6 hráčů co spolu třeba nikdy nehráli nebo hráli strašně málo tak co se dá čekat? V prvním zápase Sportingu šlo o hodně s Laziem a vyhrály. To už taky někdo psal když sem psal že Benfica skončí na 1. fleku v tabulce a co se stalo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele