základní skupiny - skupina D, 1. kolo
15.09.2011 19:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - FC Vaslui 2:2

Bída Italů v evropských pohárech pokračuje! Lazio bylo v souboji s Vaslui jasným favoritem, nakonec ale bylo rádo za remízu 2:2. Utkání hodně ovlivnila červená karta pro Zauriho.

V evropských pohárech už nehrají Palermo a AS Řím, Udinese před základními skupina EL nezískalo ani bod a včera ostudně prohrál Inter doma s Trabzonsporem. K tomu remízy AC a Neapole a bídná bilance je na světě! Italové jsou nejspíše se třemi místy do Ligy mistrů spokojeni a nevidí důvod, proč by měli ztracené pozice vydobýt zpět. Jenže pokud to tak půjde dále, může být ještě hůře. Pojďme však k samotnému zápasu.

Lazio přitom vstoupilo do utkání dobře, Sculliho ránu Cerniauskas zlikvidoval. Brankář Vaslui se činil i o chvíli později, kdy ho prověřil Gonzalez. A do třetice se Cernasukis zaskvěl, když Cissé vyslal do tutovky Rocchiho! Zahrozili i hosté, ale brankář Lazia Federico Marchetti nemusel zasahovat, neboť Wesley v čisté gólovce netrefil branku. Byli to ale Biancocelesti, kteří udávali tempo zápasu. Ve 34. minutě fauloval v pokutovém území Balaur zkušeného Rocchiho. Djibril Cissé se postavil k penaltě a úspěšně poslal domácí do vedení 1:0. Francouzský útočník mohl vzápětí přidat další gól, jenže Cerniauskas nohou vyrazil. Federico Marchetti si poprvé pořádně sáhnul na míč až těsně před odchodem do šaten, zakončení Adailtona za svá záda nepropustil. Lazio v pohodě vedlo 1:0.

Jenže začal druhý poločas a rázem bylo všechno jinak. Nejprve zazdil stoprocentní příležitost Gonzalez, a pak už přišlo nečekané vyrovnání. Adailtonův přímý kop skončil na hlavě Wesleyho a následně v brance Lazia - 1:1.

Přišel však ještě větší šok! Zauri fauloval ve vápně Temwanjeru a krom nařízené penalty uviděl červenou kartu! Druhou penaltu v zápase Wesley proměnil a Vaslui byla senzačně blízko výhře, vedla 1:2 a hrála v přesile. Rumuni ale nadějný výsledek neudrželi, netrvalo to ani deset minut a centr Cissého z pravé strany dopravil do branky hlavou útočník Sculli a bylo znovu vyrovnáno 2:2.

Lazio v závěru sahalo po vítězství, ale Kozák hlavičkoval jen do břevna! Na úvod skupinové fáze tak Lazio ztratilo dva body za remízu s outsiderem z Vaslui.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio hodne posililo a je nabite hvezdami coz ten ukazali remizou v AC Milan..Cise s Klosem v utoku ...podle me jasna 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

cisse a klose sou skvělí utočníci a tak se společně s ostatními postarají o jasnou vyhru . muj tip : 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Veselac

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Namlsane Lazio by tento zapas malo zvladnut bez vacsich problemov : 1 - 70% X -20% 2 - 10%

Reagovat
REPLIKATOR

Italové jsou v EL fakt šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První dva odstavce mluví za vše . Opět se potvrzuje kvalita Italské ligy. Ale na druhou stranu musím podotknout,že AC by mohlo v letošní sezóně být hodně silné.

Reagovat
Pinturicchio

A co Napoli a Udinese, nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Klose?

Reagovat
smazaný uživatel

A co dělal .. ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele