základní skupiny - skupina J, 4. kolo
03.11.2011 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - AEK Larnaka 0:0

Königsblauen nedokázali navázat na dobrou formu, se kterou se prezentovali v posledních zápasech a s Larnacou se rozešli bez branek. I tak má ale Schalke na rozdíl od svého soupeře před posledními dvěma duely situaci zcela ve svých rukou.

Schalke začalo, jak je u něj ve Veltins Areně zvykem ve vysokém tempu. První příležitost přišla z ničeho nic, Draxlerův centr se stočil do branky a Fortin měl plné ruce práce, aby ho vytěsnil na rohový kop. To ale bylo z obou stran na dlouhou dobu všechno. Na další akci hodnou zaznamenání jsme si museli počkat až do devatenácté minuty, Linssen ale v dobré šanci pálil nepřesně.

Těsně před půlhodinou hry mohl nečekaně otevřít skóre Priso, z úhlu ale mířil těsně nad břevno Unnerstallovi svatyně, ten si ovšem i tak situaci raději pohlídal a na balón si šáhl. Vzápětí měl příležitost také García, proti byl však Unnerstall. Těsně před odchodem do kabin mohl rozradostnět domácí příznivce Jurado, avšak dlouho váhal, až potom pouze vytloukl bloky zformované obrany.

Nemastný neslaný projev obou celků se nezměnil ani po přestávce. A tak domácí kouč Huub Stevens neváhal a ještě před hodinou hry provedl hned dvojité střídání. Místo nevýrazného Marici s Juradem se na hřiště podívaly opory Königsblauen v podobě Farfána a Holtbyho. A krátce nato se mohl druhý jmenovaný ukázat, ovšem po Morávkově pasu nedokázal v tísni usměrnit balón za Fortina.

To na druhé straně se Mrdjaković objevil z čista jasna před Unnerstallem, ani jemu se však s ukazatelem skóre pohnout nepodařilo. V 80. minutě dostal do pokutového území parádní centr Huntelaar, z dobré pozice ovšem pálil hodně mimo. Holandský kanonýr tak nepotvrdil formu, s níž se prezentoval v ligovém utkání s Hoffenheimem. A když v závěru neuspěl se svou dělovkou ani Priso, tak se oba celky rozešly smírně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel.

Reagovat
paver

výhra Schalke

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lars Parádně pordžel. Má to v sobě. Až toho víc nahraje, tak bude výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Marica je fakt tragéd. Škoda, že nemůže hrát Pukki

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek se taky moc nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si nemohlo tolik rozhodčích všimnout takové jasné ruky? Fakt nevím na co tam teda jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Matip ze stopera solíčko až k malému vápnu . Škoda toho zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Lars - muž zápasu

Reagovat
Arne

Neměl chytat Hildebrand?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o tom. Byl na tribuně

Reagovat
Arne

Oni právě plánovali napevno, že bude hrát... Heldt mluvil o nějaký klauzuli v pravidlech, podle kterých můžou doplnit hráče dodatečně na euro soupisku, pokud tam je nějaký zranění. Ale těžko říct, jestli to nakonec funguje jinak, nebo se prostě rozhodli tam Unnerstalla nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

No je divné, že nebyl aspoň na lávce ani teď, ani o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako po tomhle zápase bych se moc divil, kdyby se dostal do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik šancí na obou stranách a skončí to 0:0?

Reagovat
REPLIKATOR

Schalke Hlavně že u nich vyhráli 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt Holtby sobeček, mohl po parádní narážečce a přihrávce od Moriho v 65. minutě přiťuknout doleva úplně volnýmu Hunterovi a bylo vyřešeno do prázdné. Vlastně sorry Lewisi, zapomněl jsem, že prostřelit vybíhajícího gólmana z metru je přece mnohem snažší Kdo včera neviděl, tak alespoň krátkej sestřih:

http://rutube.ru/tracks/4976425.html?v=97e847368d977885fa29fa8b3d4dc0d2&&bmstart=65200

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele