základní skupiny - skupina A, 4. kolo
03.11.2011 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kazaň přehrála Tottenham a zdramatizovala boj o postup

Tottenham si dnes připsal v Evropské lize svou první porážku, když na hřišti Kazaně prohrál 0:1. Tři body pro Rubin zařídil krásnou ranou z přímého kopu středopolař Bebars Natcho.

Zápas začal nevýraznou podívanou, která se odehrála převážně ve středu hřiště. Změna přišla až v 23. minutě, kdy si Kazaň připsala na své konto první šanci. Rjazancev centroval z pravé strany, na hranici šestnáctky si sice Kasajev nezpracoval míč úplně ideálně, i přesto však nebezpečně vystřelil. Branku nakonec jen těsně přestřelil.

O několik okamžiků později měl gólman Carlo Cudicini opravdu plné ruce práce. Nejprve jej nepříjemnou střelou zpoza šestnáctky zaměstnal Noboa, zanedlouho z podobné pozice pálil také Natcho.

I po těchto momentech pokračovala Kazaň ve svém tlaku a Tottenham místy opravdu nepříjemně zlobila. Velmi nebezpečný moment pro hosty přišel v 34. minutě. To Rjazancev utekl po pravé straně a následně nečekaně vypálil z ostrého úhlu. Na připraveného Cudiciniho však ani on nevyzrál. První poločas tedy branku nepřinesl.

V 52. minutě si připsal první pořádnou šanci také Tottenham. Fredericksova střela ale nakonec skončila jen na boční síti. Nevyužití této příležitosti začalo hosty pořádně mrzet až o tři minuty později, kdy Bassong fauloval Kasajeva a daroval tak Kazani standardní situaci ze zajímavé pozice. K její exekuci se postavil Bebars Natcho a neomylně zakončil.

Vedení mohl vzápětí pojistit Rjazancev, jenže recept na překonání Cudiciniho nenašel. O moc lépe nedopadl ani Bocchetti, kterému pro změnu chyběla přesnost. V 75. minutě se v hlavní roli ocitl opět Rjazancev, jeho dalekonosný střelecky pokus ale tentokrát letěl těsně nad. Kazaň každopádně hrozila i nadále a bylo s podivem, že další branku už přidat nedokázala. Blízko byl jak Karadeniz, tak i Váldez, oba dva ale vychytal vynikající Cudicini.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin musí, ale asi... 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tottenham přijede opět s béčkem, ale i přesto vyhraje 2:1 (JD, Pav)

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
PePiG7

0-1 Livermore

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas. Ale asi 1:0.

Reagovat
DUCK11

Tottenham 4ever - tipujem 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaˇv vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Tataři

Reagovat
smazaný uživatel

Už dopředu bylo jasné,že Spurs přijedou z B-týmem,takže žádné řeči o remíze nebo o prohře Kazaně nemohly ani jít.Kdo sleduje Ruskou ligu a ví,co tam jsou za hráči tak by tohle nenapsal.

Reagovat
galacticosi

Piennar na kraji obrany?

Reagovat
Manik...

Dobře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Natcho v Kazani dlouho nevydrží, už teď je o něj v Evropě obrovský zájem. To se zase Kazani něco povedlo...

Reagovat
kubys

To se říkalo 2 roky zpět i o Nobovi s Ansaldim a nakonec zůstali. Budu jen rád, když Berbars v Kazani vydrží co nejdéle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele