základní skupiny - skupina H, 6. kolo
15.12.2011 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Známe další postupující, jsou jimi Bruggy a Braga

Belgičané splnili cíl - k definitivě postupu do dalšího kola potřebovali z dnešního utkání s Bragou minimálně bod, to se jim nakonec přes všechny strastiplné překážky povedlo.

Bruggy vstupovaly do utkání s jasným vědomím, k jistotě postupu jim stačilo neprohrát. V tom jim navíc hned po čtvrthodině hry pomohl Echiéjilé, který se jako poslední možná instance postavil do cesty Odjidjovi-Ofoemu, sudí Stavrev ani nemohl vytáhnout nic jiného než červenou kartu.

Belgický celek se snažil okamžitě výhodu jednoho hráče v poli využít, ovšem dlouho si počínal velmi neúspěšně. Asi při tom vytvořil hned několik nadějných akcí. Ovšem Meunier i Zimling si neseřídili mířidla.

Nakonec se však domácí dočkali krátce po změně stran. Obrana Bragy si špatně pohlídala vzdušný prostor, celou situaci Vleminckx, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 0:1. Znásobit vedení svého celku mohl krátce nato Ofoe, ani jemu se však nechtělo.

V dalším průběhu měl konečně práci také Kujović, pokus Leonarda však ještě úspěchem neskončil. To se povedlo až o pár minut později. Viana parádně viděl rozběhnutého Ewertona, který se spoluhráči odvděčil tím nejlepším možným způsobem - brankou. V závěru se již nic zajímavého neudálo.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

výhra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasná remíza a oba tými mají postup

Reagovat
smazaný uživatel

strašně jasná... Braga má jistý postup už teď a určitě bude chtít první místo, které jim zajistí nasazení... ale ten mít nebudou, pokud nevyhrají v Bruggách, protože mají blbý vzájemňák...naopak bruggy nemají jistý postup ze skupiny a určitě nebudou spoléhat na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Braga jim bude chtit vratit domaci porazku, navic je v soucasnosti o dost lepsi podle me

Reagovat
vanGomm

Ano oba budou hrát o 1.flek a tím o lepší nasazení.Pokud ovšem bude i ve druhé půli s postupujícím časem trvat nerohodný stav.tak se možná začnou řídit heslem lepší vrabec v hrsti,než holub na střeše.Postup je přece jen důležitější než vyhrát skupinu.Tip si proto X.

Reagovat
smazaný uživatel

braga už ten postup jistý má.... nevidím důvod, proč by se neměli do poslední minuty snažit o 1. místo... pokud remizují, tak budou nenasazení

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele