předkola - 3. předkolo - 1. zápasy
29.07.2010 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Beşiktaşi pomohl sudí. S Plzní uhrál remízu 1:1

Plzeň proti Beşiktaşi předvedla více než sympatický výkon. Český tým byl minimálně v prvním poločase jasným pánem na hřišti, ve 28. minutě přetavil tuto převahu v gól David Limberský. Poté ale přišlo klíčové pochybení celého utkání - španělský sudí nařídil za sporný faul pokutový kop a turecký celek těsně před přestávkou vyrovnal. Na skóre se nic nezměnilo ani ve druhé půli, a Beşiktaş tak domů odjíždí s nadějnou remízou 1:1.

Pavel Vrba pro dnešní pohárové utkání neudělal žádnou změnu, na hřiště tak od půl deváté večerní vyběhli stejní hráči, kteří v minulém ligovém kole vybojovali vítězství 3:2 nad Sigmou Olomouc. Před bujarými fanoušky na Letné se představila také největší letní posila tureckého klubu - Ricardo Quaresma, donedávna ještě záložník Interu Milán. Diváci v Praze pak jistě také ocenili návrat Tomáše Sivoka, bývalého dlouhodobého hráče Sparty. Naproti tomu druhý český krajánek - Tomáš Zápotočný - začal pouze na lavičce.

V úvodních chvílích byli na stadionu slyšet především příznivci černých orlů, jichž do Čech přijelo až na tři tisíce. Horkokrevným Evropanům ale velice rychle zatrnulo - ve třetí minutě se totiž po kombinaci Jiráčka s Petrželou dostal Pavel Horváth, míč měl ale bohužel na slabší pravačku a Arikan dokázal jeho nedokonalou střelu vyrazit. Z následného protiútoku poprvé výrazněji zahrozili také hráči Beşiktaşe. Gólman Krbeček však dokázal kousek před šestnáctkou míč a tím i veškeré nebezpečí zlikvidovat.

Plzeňští svého soupeře našli nepřipraveného. Beşiktaş - zdálo se - svého soupeře výrazně podcenil. Již o minutu později se totiž - po drzém průniku Limberského - objevil v pokutovém území zcela osamocený Jiráček, jeden z nejaktivnějších hráčů úvodních minut. Ani jemu ale rána příliš nesedla a skončila kdesi vysoko - nejspíš někde mezi plzeňskými příznivci. Netrvalo to však ani dalších šedesát sekund a fanoušci červeného mužstva se opět drželi za hlavu. Po Jiráčkově přihrávce si Horváth povšiml vyběhnutého gólmana a od středového kruhu se ho pokusil překvapit technickým lobem. Povedlo se, Arikan jen stěží dobíhal nakopnutý balon. Naštěstí pro něj ale skončil nad brankou. Nicméně nijak výrazně.

Postupem času úvodní tlak červených pominul, hra se začala více vyrovnávat. Ve 12. minutě se v parádní příležitosti zjevil Nobre: po centru zprava se - ač osobně hlídán - položil do efektních nůžtiček. Bohužel pro něj neefektivních, míč podél levé tyče odhopsal do zámezí. Čtyři minuty poté kontrovali červení šancí Horvátha a Bystroně. První jmenovaný pěkně rozehrál přímý kop, ten druhý nedosáhl u vzdálenější tyče asi o metr. Plzeň i nadále zůstávala aktivnější, překvapivě měla více ze hry, předváděla pohledné kombinace. V 25. minutě se v takřka gólové pozici objevil Jan Rezek: po centru Petržely chtěl hlavičkovat, v jeho úmyslu ho ale předběhl jeden z obránců Beşiktaşe, jenž svou "obrannou" hlavičkou ale nebezpečně ohrozil vlastního gólmana. Z následujícítoužil po zakončení David Bystroň, jeden z bránících hráčů ho ale přidržel. Měl se pískat pokutový kop, španělský rozhodčí ale zůstal klidný.

Domácí to v tu chvíli ale ani snad tolik mrzet nemuselo. V 28. minutě propukl stadion konečně v plný jásot: Horváth opět rozehrával standardní situaci - tentokrát od pravé strany pokutového území. Nádhernou přihrávku přes celé vápno našel osamoceného Davida Limberského, jenž ještě nádhernější ranou placírkou nedal jinak skvěle chytajícímu Arikanovi nejmenší šanci - 1:0. Červení dále pokračovali v náporu. Uplynuly pouze dvě minuty, když Petržela přihrával do malého vápna Rezkovi. Osmadvacetiletý forvard pohotově vypálil pod víko, radost mu ale opět zkazil výborný brankář Arkin. Jediná minuta - dvě veliké šance. Rajtoral totiž vybojoval míč, svým pasem oslovil Bystroně a ten krásnou nahrávkou našel v uličce Daniela Koláře. Bývalý hráč Sparty ale tváří v tvář brankáři neuspěl. Arkin své mužstvo podržel znovu.

A skvělé příležitosti plzeňských pokračovaly. Neuvěřitelnou přihrávkou z vlastní půle našel Horváth mezi stopery nabíhajícího Jana Rezka. Bývalý kanonýr pražské Sparty znovu pádil sám na brankáře - střela to ale nebyla nikterak nebezpečná, svým pohybem dal Arkinovi již dopředu vědět, kam střela půjde. Turecký gólman pak neměl s pokrytím balonu příliš problémů. Pět minut před koncem se i Bernd Schuster, trenér tureckého týmu, dočkal gólové příležitosti. Nihat - popravčí českého reprezentačního výběru - si na Čechy zjevně věřil i v evropských pohárech. Jeho přímý kop byl tečován - a zastavilo ho až břevno.

Beşiktaş se ale ještě před koncem poločasu své branky dočkal. Rajtoral bránil míč před Quaresmou, dokonce byl faulován - píšťalka rozhodčího zůstávala potichu. Rozezvučela se až o okamžik později, to když portugalský středopolař komicky přepadl přes již ležícího Rajtorala. Žlutá, penalta. Zvláštní úsudek španělského sudího. Po neodpískané penaltě za nedovolené bránění Bystroně přišel druhý sporný, znovu špatně vyřešený sporný moment. K penaltě se postavil Delgado. Krbečka poslal zkušeně na druhou stranu - 1:1.

Plzeň začala druhou půli obdobně jako tu úvodní - aktivním presinkem. Již ve 47. minutě hledal Horváth dlouhým pasem nabíhajícího Rezka, míč před ním ale stihl ukopnout gólman Arkin - ovšem pouze k Petrželovi, jenž neváhal a ihned mířil do branky tureckého týmu. Bohužel pro domácí se gólman stihl ke své kleci vrátit a - ač obtěžován dobíhajícím Rezkem -, míč znovu polapil. Následovaly dvě povedené akce na obou stranách. Nejdříve zpoza vápna pálil nový hráč na hřišti Necip, následně se šikovně prosadil Bystroň. Mezi nohama Sivoka ale nedokázal míč lépe umístit, byl z toho tak pouze odkop od branky.

První opravdu vyložená příležitost tak byla k vidění v 54. minutě. Hilbert z levého rohu šestnáctky pálil velice nebezpečně, míč se před opuštěním plochy ještě stihl dotknout tyčky. Ve druhé půli to již rozhodně nebyla ta smělá plzeňská jízda z prvního poločasu - mírnou převahu začínali mít naopak Turci. To bylo dané také poločasovým střídáním Beşiktaşe a následnou změnou rozestavení. Zhruba od šedesáté minuty se bílí již definitivně ujali vlády nad hřištěm, v 69. minutě to dokládal nebezpečně pálící Tabata. Plzeňští se ale dokázali vrátit do zápasu díky skvěle zahrané standardce Pavla Horvátha. Ten nádherně našel Pavla Bystroně, Arkin ale dalším zázračným zákrokem vyrazil. V 75. minutě rozhodčí znovu přehlídl kontroverzní situaci. Tabata po odpískání nakopl Pavla Horvátha. Přestože byl sudí blízko celé situace, ničeho si zřejmě nepovšiml.

Dvanáct minut před koncem Quaresma krásným obloučkem objevil nově příchozího Boboa. Obránci ale stihli hráče s číslem 11 dostihnout a míč mu odkopnout. Pět minut před koncem zase na druhé straně zahrozil Jan Rezek, v dobrém pohybu ale strážen hlavičkoval vedle. Již o dvě minutky později se do samotného úniku hnal Petržela jeho střela ale nebyla tak nebezpečná, jak by si byl asi představoval. Individuální schopnosti prokázal v 88. minutě beşiktaşský Bobo, jenž se skvěle obtočil okolo svého strážce a pohotově vypálil. Těsně vedle. Ostatně podobně jako o několik minut později jeho kolega z útoku Tabata. Po chybě David Limberského si to již mířil sám na brankáře, skvěle se ale dokázal vrátit Tomáš Rada. V nastaveném čase se již - kromě přátelského gesta Tomáše Sivoka a Pavla Horvátha - nic nestalo, a sudí tak pohledné utkání ukončil.

Autor: Anna-Marie Kroupová

Komentáře (358)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

na Letný je ještě cca. 12 tisíc volných vstupenek, z toho do kotle Besiktase cca. 0 (takže přijede alespoň 3 tisíce fandů)

Reagovat
smazaný uživatel

...no a z Německa maj přijet ještě 3 plný vagony Turků

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo vlaky? (teď přesně nevim)

Reagovat
7kaka7

pěkný žvasty , ale fandili neunavně

Reagovat
smazaný uživatel

jj, čekalo se jich víc - v tom vlaku prý seděli akorát dva Turci

...ale my fandili lépe

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 sem optimista

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky - 2:1 Petržela, Rezek - Nihat

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

no ne ze bych byl neprejici... ale na takovy tym jako je Besiktas proste Plzen nema..takze 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, oni to vysílaj na ČT4

Reagovat
fabec1222

zde se píše na ČT2

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba myslí záznam v 0:55.

Reagovat
Shevchenko

ČT2, ale to snad bylo jasné že to bude v tv ne? Tohle není Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

ČT 2, protože na ČT 4 dávaj ME v atletice..

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to pecka, kdyby se Plzni povedlo vyhrát, ale tipuju jasnou výhru Besiktase.

Reagovat
Ligter

0:2

Reagovat
Shevchenko

2:2, i když je Plzeň přehraje.

Reagovat
soukup

cítím, že Plzeň na letné překvapí a neprohraje

Reagovat
hefy

Věříme! Viktorka!

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas nebude rozehranej, takže na Letnej by mohli uhrát dobrý výsledek, ale v Istanbulu to bude asi horší no Škoda, že nevyhovuje stadion v Plzni, šel bych se kouknout, do Phy nepojedu

Reagovat
smazaný uživatel

cesta do Prahy je zadarmo a kdyby se hrálo v Plzni tak už by asi bylo vyprodáno...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen po x letech konecne jednou hraje pohary a jeste k tomu s pomerne atraktivnim souperem a tobe je zatezko jet blbou hodinku do Prahy a jeste zadarmo? no to me poser...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba ho rodice ve 13 letech nepustej

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Plzeň zahraje a rozhodně neudělá ostudu. Tip 1:1 nebo 2:2.

Reagovat
j_mrazik

OT: Prej je novej muzikál o Aleši Bestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleši

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou davy fanoušků Besiktase? Ono Besiktas má své fans na mnoem vyšším levelu než nějaký Lech, ze kterého se tady část eurofotbalu regulérně udělala, takže bych očekával nějaké hysterické výkřiky jaká to bude sláva a že příjezd fans Besiktas bude událost tisíciletí,

jen tak mimochodem - fans Besiktase fandí na rozdíl od poláků konstantně, když dostanou gól, tak si toho v té atmosféře ani nevšimneš....

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Besiktas nehraje proti Spartě

Reagovat
j_mrazik

A?

Reagovat
Kepy_FCB

Besiktas už hrál v Praze dvakrát a jna jeho fans si nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

besiktas není v modě, teď se nosí týlko Lech

Reagovat
Kepy_FCB

Ano! včera jsem si s jedním vyměnil ponožky Baníčka za tílko Lech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrahu, jestli si je mel predtim nasobe ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

na sobe

Reagovat
Kepy_FCB

neměl , neboj , chodit v nich bych si přeci v okolí letné nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi spadl kamen ze srdce

Reagovat
smazaný uživatel

víš o tom prd, pokud dojedeš do Poznaně na fotbal, tak ten kotel při stejném počtu budou mít Poláci eště lepší než Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ten tvůj fanatismus besiktase a to je domácí zápas. půlka lidí stojí a nic nedělá http://www.youtube.com/watch?v=APsIRg-M0Jo

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, kdo drží rekord v nejvyšší dosažené hlasitosti?

132 db - Carsi

Reagovat
smazaný uživatel

To udělá aj Maria Sharapovová 132 db, čili nic moc, zbytečné se přít, já sem to v Poznani 2x zažil a je to neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu v tom, ze je divny ze tak kvalitni fanatiky tu nikdo narozdil od Lechu neresi, coz se taky divim, ale jinak pises blbiny. Lech patri co se tyce organizace, kvality a pomerne i kvantity k nejlepsim vubec, navic k tomu maj mozna uplne nejlepsi chuliganku v Evrope (ikdyz chapu, ze tohle nekdo uz vubec neresi). Co ma Besiktas jako plus je samozrejme ta horkokrevnost a fanatismus se kterym do toho fandeni jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

líp to napsat nešlo!

Reagovat
7kaka7

no je to divný že se do prahy žene 3000 šílenejch turků a nikde ani tuk

Reagovat
j_mrazik

Jdete se na ně někdo podívat?

Reagovat
smazaný uživatel

jdu (podpořit Plzeň)

Reagovat
j_mrazik

Přemejšlím o tom, že bych taky šel.

Reagovat
hefy

Taky jdu podpořit Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na podobne prekvapko jako udelala Mlada Boleslav proti Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

0:3, tohle není Tbilisi ani Lotyši

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 nebo 1:3 kurs 1,7 je tutovka mám to za 5 fíků GL

Reagovat
smazaný uživatel

to bude příděl..Krbeček bude rád, až se pískne konec

Reagovat
smazaný uživatel

věřím aspon v remízu

Reagovat
Kepy_FCB

0:0

6500 diváků (1200 turků)

Reagovat
smazaný uživatel

diváci ti nevyjdou (hlavně ne ta turecká část...)

Reagovat
7kaka7

mín ? víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

víc

Reagovat
7kaka7

to ne aspon 10 bude cestu do Prahy maj plzenáci grátis k lístku

Reagovat
FC Porto FC

Moc se těším co předvede Quaresma a Bobo

Reagovat
Liquid

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj. Víc jak 5 gólů nedají

Reagovat
Liquid

však nedají, toho šestýho si dá Rezek sám

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Marv

2:1 (Rezek, Petrzela - Bobo) ale venku uz to bude uplne o necem jinem

Reagovat
FC Porto FC

uvidíme co předeve Quaresma

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ten by měl být určitě... Vrba nechce bránit

Reagovat
smazaný uživatel

což mu schvaluju ve všech ligovejch zápasech ale tady bysme mohli narazit

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, protože jestli to bude jako s Olomoucí, tak bude lepší, když to bránění vynecháme

Reagovat
j_mrazik

To je chytrý. Nepustit je za půlku, abyste nemuseli bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, kolik stoji listek?

Reagovat
smazaný uživatel

400 do kotle (za bránu), 500 na protilehlou a 600 na hlavní...

...permanentkáři Plzně mají slevu 50% do všech sektorů... kdo má permanentku na Spartu má slevu 50% do určitých sektorů...

Reagovat
j_mrazik

Takový pálky? To i Slávia stála míň a stadion je to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem taky vzpomínal - kolik mne stál lístek na utkání SKS - HSV? nevzpomněl jsem si a lístek jsem ztratil což mi štve, protože jsem našel i lístek Plzeň - Baník ze sezony 07/08

Reagovat
j_mrazik

Já mám snad ještě doma někde lístek Sparta x Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

to já mám svůj první lístek z AA: Bayern - Hansa Rostock zarámovanej a na zdi , jinak se snažím schovávat snad všechny lístky (možná kromě hokeje, protože ty jak vyřizuju přes sazka ticket tak to vypadá jako sportka)

Reagovat
j_mrazik

To kdyby Plzeň 2x vyprodala, tak má zajištěnej celej rozpočet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne, protože si myslím, že tak 35-60% půjde do kapsy Sparty za pronájem Letný...

Reagovat
centos

Aneb jak nalákat lidi na stadion

Reagovat
$dolar$

Budu tam

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude kotel. To my ve F-M máme větší.

Reagovat
Shevchenko

Na Spartu 10k.

Reagovat
Error

.. Snad opravený stadion naláká víc lidí i na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus ty ceny, ještě na dva totálně nezajímavé týmy.

Reagovat
$dolar$

Preview Dnepr-Banik je tesne vedle

Reagovat
smazaný uživatel

to je aspoň zajímavější. Tady je to jednoznačné, výhra pro Turky.

Reagovat
$dolar$

lepsi prohrat s Besiktasem nez s Mogilevem...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší postoupit s Dněprem než nepostoupit vůbec a ještě s ostudou.

Reagovat
$dolar$

Lepsi nepostoupit s Besiktasem, byt s ostudou, nez nepostoupit s Dneprem, coz je samo o sobe ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom,že FCB postoupí snad nebudeme diskutovat,ne? Hlavně se snažte vy at´ uděláte aspon nějaký bod do koeficientu.

Reagovat
smazaný uživatel

to byly machry,co

Reagovat
Josifek

Jsem si témeř 100% jistý, že tohle bude hezčí match než ten Baníku, ale bohužel ani jeden neuvidím..

Reagovat
7kaka7

já si myslim že Besiktas je hodně zajímavý soupeř , jak po herní stránce tak po fanouškovský

Reagovat
božský John

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

blázne.

Reagovat
božský John

Podcení je ...Plzeň hraje navíc nejlepší fotbal u nás, věřim jim

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen hraje..... .... když myslíš.

Reagovat
božský John

Co to zas meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si zápas? tak to porovnej

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si zápas? tak to porovnej

Reagovat
božský John

Jako že dneska dá gol Lafata, Kypřani na svym webu mluvili akorát o Pekhartovi,navíc dal 2 goly...připraví se na něj,ale skorovat bdue Lafata

..prostě málo informací a podceněnní,to by mělo hrát pro Plzeň

Reagovat
Josifek

Já to vidím na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nářez...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale plichtu by Plzeň uhrát mohla...

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by to podcenit, snad to Plzeň ukope alespoň na tu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, mohl by to být dobrý fotbal. Tipuju 2:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ZKUSME TO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to někde v TV ?

Reagovat
centos

jo

Reagovat
smazaný uživatel

kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT 2

Reagovat
smazaný uživatel

díkec

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Horváth-Nihat

Reagovat
Liquid

Maďar a Turek, to je skoro stejný, co to má znamenat, Horváth nastoupí v brýlích a Nihat dostane červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

3 :0 vyhraje Besiktas na sety :D

Reagovat
Liquid

Letná musí hořet !

Reagovat
centos

Plzeň má na Letné větší kotel než Sparta, hezky

Reagovat
Pipo123

Plzen hraje moc pekne

Reagovat
centos

JO!

Reagovat
Ligter

Goooooool

Reagovat
Pipo123

pekne zatial najlepší český klub v pohároch

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Plzeň Skvělej fotbal

Reagovat
Shevchenko

NESKUTEČNÉ Besiktas vůbec neví.

Reagovat
Ligter

Teda pánové, no čumim jak péro z gauče. Ale Arikan je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapa na lavce? Tak za to přeju Besiktasi, ať dostane tak trojku

Reagovat
Pipo123

tie šance ich ešte môžu mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní fotbal, Plzeň hraje jak z partesu ! Jinak Arikan to drží Nebýt jeho už je to minimálně 3:0... 7:0 na rohy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Holosko je aspon na lavicke? nevidel som zaciatok

Reagovat
stas87

je na turkoch velmi vidiet ze su nerozohrati?

Reagovat
smazaný uživatel

neeee

Reagovat
centos

Ty šance je budou mrzet.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek skoda, podme Plzen do nich

Reagovat
Pipo123

Rezok

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je famozna vidno, že Besiktas trénuje Schuster nikdy som ho nemal rád a nechal aj Hološka na lavičke

Reagovat
Pipo123

šak Hološko neni nič extra pre Besi

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem v posledných dvoch sezonach jeden z najlepších strelcov v klube ...

Reagovat
Liquid

Rezek prej že se chce prodat leda tak do Dolnýho Kubína

Reagovat
stas87

plzen a aj slovan ivana 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe Sparta, Vikoooorkaaa Výbornej výkon, jen mam strach aby jim nedošli síly...ale Rezek to je holt pan kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta? Si dělá rozhodčí prdel?!

Reagovat
Virtuos

rozhodca sa môže hanbiť

Reagovat
JarousFCB

čurák !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takováhle penalta

Reagovat
Liquid

hotovo, naprostá zbytečnost od Rajtorala

Reagovat
smazaný uživatel

měl to odkoupnout,

Reagovat
JarousFCB

Rajtorala ?! to si děláš prdel ?

Reagovat
Liquid

tu haxnu mu neměl dávat pod nohy, když už nepískl ten první faul

Reagovat
JarousFCB

to bylo v pádu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je pan P...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

strašný verdikt, ale Plzen si môže búchať halvu o stenu za nepremenené šance

Reagovat
stas87

klasicka penalta v style ked to silnemu nejde je mu treba pomoct?

Reagovat
Ligter

Zvláštní penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To je čúrák ten rozhodčí. Dále Toromas nebo jak se menuje Tleskám Plzni, hrajou skvěle. Parádní Fotbal. Rozhodčí hnus, bliju.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, je vidět kdo na UEFE hýbe prstem

Reagovat
Liquid

popravit Platiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sem nemyslel Ale celkově v tom něco bude, že rozhodčí mají nadržovat v předkolech větším klubom, přecijenom pro UEFU neni moc výhodný, když bude hrát EL nějaká Viktorka...

Reagovat
Ligter

Tak třeba postoupí Rabotnički a Shamrock.

Reagovat
smazaný uživatel

Rabotnički ani omylem!

Reagovat
smazaný uživatel

ČURÁK ZASRANEJ !!!!

Reagovat
JarousFCB

to mě neskutečně nasralo

Reagovat
fantomas

Hm, zbytečný.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatská mafie opět řádí

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hnus,jako kdyby se to hrálo na spartě

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to nehraje na sparte???

Reagovat
Shevchenko

Klasický ivosek, nic nechápe...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty smajlici ti treba nic nerikaj???nevadi...

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSMan

to je komedie ten rozhodčí

Reagovat
Liquid

na spartě se to prostě píská jindy ale proti hostům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

heslo UEFY - respect, teraz to sedí

Reagovat
Shevchenko

Tak to je komedie, faul na Bystroňe nic, faul na Rajtorala penalta pro Besiktas.

Reagovat
Shevchenko

Bystroně*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jinak Plzeň za to nasazení za tu koncovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já ty turky nesnáším od EURA viz. Toraman dneska ....penalta to sem měl stochutí jet do prahy vlakem a toho rozhodčí za to nakopat doprdele, takovadle penalta ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už měl mít druhou žlutou, btw. Plzni penaltu nepískl po faulu tohohle prasete.

Reagovat
Pipo123

Plzen hraje krásny futbal, prehráva Besiktas jak žiačkov, jediné na čom vyhoria a pravdepodobne nepostúpia je chyba rozhodcu a velká nemohúcnosť a zbrklosť v koncovke

Reagovat
smazaný uživatel

koho jako má zajímat tvůj názor vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš rapl

Reagovat
smazaný uživatel

skoda skoda skoda. Velice vybornej vykon Plznicky v prvni puli, sice mozna zpusobenej podcenenim od turku, ale to nikoho nezajima. Hrali moc pekne, ale hned jak Rezek nedal dalsi tutovku, tak mi problesklo ze by toho mohla Plzen uz dneska litovat. Bohuzel to prislo zpropadene rychle naprostym zarezem od rozhodciho. To vazne neni mozny jak za tohle to muze pisknout penaltu, navic po evidentnim faulu Quaresmy. Zvlast jeste kdyz na druhe strane po ty jedny standardce nepiskl jasnou pentli za to drzeni ve vapne Ale bohuzel si za to Plzen muze sama, misto toho aby uz v tu chvili vedla 3 nebo 4:0, protoze ty sance to byly cisty lozenky. Skoda, ale myslim ze ted po puli si da uz Besiktas pozor a Plzen uz tak nebezpecna nebude, rad bych se ale mylil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Už tě odbanovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by asi měli zabanovat

Reagovat
centos

S tebou se nebavím.

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevim jestli se k tomu vubec muzu vyjadrovat prej sem byl sprostej, mozna trochu jo ale je zajimavy ze moji kolegove toho byli usetreni je to proste spartismus

Reagovat
centos

Vždyť jsi jak dlaždič..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jsou silna slova...nicmene vcera jsem nebyl rozhodne sam kdo nadaval, to me prave tak rozciluje. Dostanu BAN o.k., byl jsem proste vytocenej, ale kdyz ho dali me, tak ho meli dat i tem dvou, kteri mi taky nadavali proto rikam SPARTISMUS!!! spartan ban dostane, 2 banikovci nikoli...ale radsi uz dost o tom, nebo bych dostal opet ban za kriva slova proti banikovcum

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys být rád že si BAN dostal jenom na den,já ho dostávám dycky na týden/měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem zas tak sprostej nebyl. nikomu jsem primo nenadaval, narozdil od mych kolegu na moji adresu a kdyz dostanu ban za slova jako s*at,d*m*nt, proste nadavky takovy az 3. kategorie tak je to docela zajimavy...ale na ten druhej nick jsem dostal ban na 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

na 10 let jsem dostal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je hrozná v koncovke, to tam nemá lepších útočníkov ako Rezek?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta?? to si snad dělá prdel... a co ten kung-fu fighting?? to měla byt karta...

Reagovat
smazaný uživatel

Červená karta za ten faul na Bystroně ? Zabránění jasnýmu gólu.. BYLA

Červená pro toho Křováka co najel nohou stylem Kung-Fu do Krbečka.. BYLA

Penalta ? Quaresma ať se dá na rugby...

Zápas v kopru tímhle... Ro zhodčí je Hugo !

Reagovat
smazaný uživatel

Toraman 1. žlutá... držení ve vápně 2. Kung-fu na Krbečka

Reagovat
Shevchenko

Pochopil jsem podcenění ze strany Besiktase, ale nechápal jsem podcenění od zdejších uživatelů (tipy 0:4, 2:5). Vždyť Plzeň hraje nejlepší fotbal z Gambrinus Ligy a už v přípravě dokázala několikrát přehrát nějaký velkoklub. Plzeň ale klasicky doplácí na neproměňování šancí (Rezek čekal jsem spíš Petrželu). Nicméně šance na postup je pořád velká.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší? a co Olmik?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta to měla být jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo pockej ty mylis to drzeni Bystroně ve vápně, kterym Toroman zabranil golu??.. tak to potom

Reagovat
smazaný uživatel

jo pockej ty mylis to drzeni Bystroně ve vápně, kterym Toroman zabranil golu??.. tak to potom

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nemyslel a btw to byl čistej zákrok na Bystroně

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

.. jinak se to vyjadrit snad ani neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty náhodou turek ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano,ale ta po drzeni bystrone ve vapne! rozhodci nechutne, a prijde mi cilene, poskozuje plzen!

Reagovat
smazaný uživatel

jo všichni se spikli proti plzni

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nemas v hlave v poradku...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

inak Rezek to mi je nejak známe meno, to neni ten večný talent čo hral za Spartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si jak hrála Slavia s Besiktasem a tam rozhodčí rozhodl o tom, že Slavia nepostoupila, když odpískal ofsajd, který jednoznačně nebyl, teď s Besiktasem hraje Plzeň a rozhodčí zřejmě opět ovlivnil celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl, že celý dvojzápas. Prostě takovej moment posere týmu psychiku, tak to prostě je. A ten obdrženej gol snižuje šance Plzně tak o 70% oproti stavu, kdyby nebyl. To ani nemluvím, o nepískaný penaltě pro Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co 1882, tihle turečtí fanoušci mají podle tebe byt ještě jiný level než Lechiti, jsou vskutku famozní, jak je tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sú skôr dáky cestovatelia z Nemecka jak fanušíkovia Besiktasu ... fandovia Besiktasu sú naozaj nekde jinde než lech ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš pravdu, jelikož je dome nezažil, ale nebudu ti to vyvracet

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas som zažil ked sme tam boli na dovolenke tak sme si skočili na ligový zápas na Besiktas a atmosféra bola elektrizujúca ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj to věřím, ale nezažils doma Poznan!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ne to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

inak v Belhrade je neskutočná atmosféra neni ani plný štadion, CZV prehráva a tá atmosféra je famozna, paráda srbský fans

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak Delije to jsou fans, a ne Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

tak Besi sú skvelý, ale hlavne doma,

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jedině doma, já je venku nezažil, že by byli nějak extra!

Reagovat
smazaný uživatel

A kde chodíš na nich vonku? Ono oni to nemajú asi moc za potrebu ísť za mužstvom na takýto zápas ..

Reagovat
Pipo123

tak Besi neni tak skvele organizovaný na výjazdi ako fans CZV, Partizanu, Wisly atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nn venku sem na ně nebyl, to soudím čistě podle ruchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Bělehrad vypadne se Slovanem, tak to už je srbskej fotbal na úplném dně fotbalové Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

a aj polský pretože čo zas dorába tá Wisla ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si všiml

Reagovat
stas87

je len skoda ze poliaci nie su futbalovo na rovnakej urovni ako fans

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase OFK hraje na Galatasarayi 2:2 nicmene ta Zvezda to je hruza ale oni maji proste slabej tym no, nejsou prachy...Srby tradicne drzi jen Partizan

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to alespon 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy uz mit zvezda bude, ted je koupil Gazprom.

Reagovat
Pipo123

možno majú futbal na dne, ale divácku navštevu na nejaký Slovan majú skvelú, tam sa zjavne fandí stále, nie len ked hraje silný tým ako je tomu u nás

Reagovat
Pipo123

goolll CZV ešte aspon dva nech Slovan padne na kolená

Reagovat
smazaný uživatel

Salááááááááta que golazoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klobouk dolů před Horváthem a trenérem Vrbou

Reagovat
smazaný uživatel

to je lebkoun ten Střihavka

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku nesnáším Quaresmu,nechápu jak tenhle hráč mohl projít Barcu,Inter,Chelsea..ten snad na tehdejší trenéry něco věděl,nebo nevím...

Plzen hrála velmi dobře 1.poločas,ted už nemá tolik sil a Besiktas se po tom golu docela zvednul.

Jinak škoda tý golovky Rezka,přihrávka Horvatha byla úžasná.

Moc bych si přál,aby Plzen vyhrála 2-1,ale už si tím nejsem tak jist jako v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ho nesnášíš? Za to že tam spadl? A že fauloval Rajtorala? To je chyba rozhodčího že to zjebal

Reagovat
Biozdenda

Me se taky strasne nelibil jeho styl hry a nema to nic spolecneho s tou situaci, kdy se sekl rozhodci.. Strasne casto to zkousel sam a ztracel tak spoustu micu. Sebevedomi neumerne predvadene hre - asi vim, kdo je jeho nejvetsi vzor..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
Pipo123

Delije

Reagovat
smazaný uživatel

to bezesporu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze plzen rozchytala brankara inak pekny vykon prvy polcas skvely futbal jedina slabina koncovka keby bolo 3:0 turci by sa rosypali.... horvat je stale pan futbaliste keby sa aj na slovensku nasli taky veterani....

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolu k tomu jak ten brankar chytal ale nicmene ty najezdy Kolare a Rezka meli skoncit oba golem. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca to posral ale loby furt je pre europu zaujivejsi besikas nez plzen bez urazky mal pisknut penaltu plzni pri rohu a bolo by po zapase.... on vsak vymislel penaltu pre supera... ale Pekny futbal clovek sa nudi prepina a jeb aky zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

proste zarez co k tomu rict vic? je vazne k smichu divat se jaky penalty jsou piskany proti ceskym tymum, dneska, loni Sparta-PSV...

Reagovat
Godwinson

Škoda ... převeliká. Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

VSECHNA CEST VIKTORKO!!! Mr. Carlos Clos Gómez je peknej dickhead

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno jde podle plánu, v Istanbulu tedy postačí 1 dobrovolník kterej v dresu Besiktase vběhne na trávník a dá přes hubu rozhodčímu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spravedlivá remíza, první poločas zcela v režii Plzně a tragického výkonu rozhodčího. Druhý poločas Besiktas ovládal hru, Plzeň k ničemu nepustil, vyjimkou šance Bystroně.

MOTM: Tomáš Rada, odebíral velké množství balonu, poměrně konstruktivní rozehrávka a dokázal uhasit některé nebezpečné šance, viz. po chybě Limberského. Jediný pozitivum z pohledu rozhodčího - ignorování Quaresmových nafilmovaných pádů , jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen to asi v prvnim polocase prepiskla a ve druhym ji dosly sily, kdyby Besiktas vic chtel, Plzni by hooodne zatopil ke konci, kazdopadne me Plzen velmi mile prekvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si dnes zaslouzila vyhrat minimalne 3:0

Reagovat
FC Porto FC

Plzen Super sem hrdej ! Ale rozhodci jasnej faul na Rajtorala. Ale jaký to bdue v Turecku

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš z plzně?

Reagovat
FC Porto FC

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

já jen tak no

Reagovat
FC Porto FC

No nejsem ale v pohárový evropě fandím všem českej týmum

Reagovat
smazaný uživatel

Pane rozhodčí, zaplatíte mi léčebné náhrady za vzteky přeražené prsty na nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Plzni za předvedenou hru a za příspěvek do národního koeficientu. Hluboce smékám pánové a věřím, že v odvetě nejste bez šance. Někteří by si z vás měli vzít příklad. Všichni víme, koho mám na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel uz je asi rozhodnuto. Neverim ze Plzen dokaze za tyden na Inonu podat stejny vykon, navic to uz ji Besiktas asi ani nepodceni. Je to vazne skoda, protoze minimalne o 2 goly vyhrat mohla, jenze to je ten jeji dlouhodobej problem, z mraku sanci da jen jeden gol jinak ale za celkovej vykon Plzne

Reagovat
Pipo123

fans CZ, to je neskutočné, celý záaps fandili a na "slabučký bezvýznamní " Slovan prišiel takmer plný štadion klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

jo jinak gratulace Slovanu, koukal jsem se a hráli super

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan má meno a historiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

nemyslím to vzlom, ale zober si Slovan a Besiktas, zober si návštenvost na oba tými naše alebo české tými by na takého súpera nikdy neprišli v takom počte a ešte taká atmosféra, nech sa im nedarí v európe, ale tie návštevy majú 50x lepšie ako my, aj kebyže naše kluby hrajú pravidelne LM tak ich fans sú na inej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

mit penize, taky by srbsky tymy byly uz davno pred tema nasima...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
7kaka7

tak CZ má 12 tisícové registrované jádro , oni nepřišli na Slovan ale na Zvezdu

Reagovat
7kaka7

oni mají prostě 12 tisíc kotelníků , kterejm nejde ani tak o fotbal jako si pořádně zafandit

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci totiz nechodi na soupere, ale na svuj tym. Ne jako gaucaci v cechach.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole je ešte jedno kolo a až pak skupina?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

pak je slovenský slovo nebo píšeš českoslovenštinou vole?

Reagovat
Mihal

pak je slovenské slovo? odkedy?

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem se ptal

Reagovat
Mihal

aha sorry

Reagovat
smazaný uživatel

jj dobre vravíš a navyše české pak je kratšie ako slovenské potom

Reagovat
smazaný uživatel

to můžeš psát rovnou česky ne? nesnáším když někdo míchá dva jazyky dokupy

Reagovat
smazaný uživatel

až tak dokonalo češtinu neovládam, budeš si musieť zvyknúť Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

a není ti to trapný? viděls někdy ňákýho čecha že by psal jen tak slovenská slova ve větě? já ne...

Reagovat
smazaný uživatel

kluku hrdost na vlastní jazyk ti nic asi neříká

Reagovat
smazaný uživatel

ze kluku? ...to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi rozhovor se Sivokem A na postup to fakt nevidim, trenér Vrba to řekl dobře, že v Istanbulu pujde o čest...Petržela do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Celý Tvůj příspěvek se mi líbil. Resp. skoro celý. Promiň, ale s tím Petrželou to nemůžeš myslet vážně. Možná až bude chtít Bílek spáchat mediální sebevraždu.

Reagovat
smazaný uživatel

A velmi mě překvapil Limberský o poločase. Absolutně s klidem a přehledem.

Reagovat
soukup

Petržela není žádný eso a ve svým věku se jím už bohužel ani nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Došly síly, ale to bylo jasný a odehráli důstojně i druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsympatictejsi vykon ceskyho klubu dnes, i kdyz proti nejsilnejsimu protivnikovi

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc se to cení

Reagovat
smazaný uživatel

taky jako jediny hral "doma"

Reagovat
Godwinson

.. a ještě, Giroooud

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hrála výborně na české poměry velmi dobrý výkon...škoda té penalty přišlo mi že si možná pan rozhodčí vydělal na chleba ale tak kdoví každopádně plzenští si za takovýho výsledek můžou sami nebýt jejich neschopnosti vstřelit gól a neskutečného výkonu gólmana Besiktase mohli klidně vyhrát o dva góly takhle jejich pozici moc dobře nevidím ale stejně za ten výkon

Reagovat
smazaný uživatel

PlzeŇ parádní výkon

Já bych jim tak přál ten postup

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

.........

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nikdy nepřesvědčil, takže jsem od něho nečekal nic ani dnes. Nicméně vymodlil "si" penaltu, čímž zprostředkoval skórování.... Takže solidní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor na něj je stejný. A řekl bych, že s jeho přístupem už mě ani nikdy nepřesvědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš co tu každý bečí, Rajtoral šel do něj taky ramenem bohužel odpadl, penalta přísná beru ale souboj normální z obou stran ;) jinak solidní utkání v podání Ricarda :)

Reagovat
Marosh16

si este asi nevidel solidny zapas v podani Ricarda... to co dnes hral bol slabucky odvar toho co hraval v porte.. inak Quaresma

Reagovat
smazaný uživatel

s Portem se to nedá srovnat ten rok strádání je znát ale on se do toho dostane ;) .. Hrát jsem ho viděl nespočetkrát .. takže neměj obavu !!!

Reagovat
FC Porto FC

Jojo to co převáděl v Portě bylo užasný ale to už asi nidky nepředvede Měl se vrátit do Porta nabízeli mu že z Interu může jít zpátky do Porta.....ale bylo jasné že jaký plat mu dají Turci to v Portu endostane

Reagovat
twl

teď by jse nám do odvety hodil sudí Web nebo jak se jmenuje pískal by pro plzeŇ ty hvězdy by to neunesli

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň . Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn:

Plzeň

Jablonec

Baník

Reagovat
JarousFCB

myslím, že u FCB by stačil jen palec dolů...

Reagovat
Radin

kteří v minulém ligovém kole vybojovali vítězství 3:2 nad Sigmou Olomouc?nějak mi asi blbne net,ale nemám tu v článku se stala chyba :-) Bylo to 2:2

Reagovat
Liquid

známkujeme jako ve škole: Plzeň 2, Sparta 3, Jablonec 4, Ostrava 5, Slavia - A absence, zřejmě nevolnost

Reagovat
JarousFCB

Plzeň 1-, Jablonec 3, Sparta +3, FCB 3-...

Reagovat
Ligter

A teď nezaujatě. Sparta 1*, Plzeň 4, Jablonec 5, Ostrava 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě jak ten Baník hrál? Ty jsi byl očividně v Bělorusku, když je tu hodnotíš, tak by mě docela zajímalo, jak hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

(•̪●)

Reagovat
smazaný uživatel

(•̪●)

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Výborný výkon, Horváth bezesporu fotbalově nejchytřejší hráč v lize / dost to ukazuje na naprostou tupost Sparty, že ho kvůli několika přiblblejchfandů pustila pryč. No ale dobře jim tak. Najejich hře je to taky vidět /

Rozhodčí hrubě a zřejmě záměrně ovlivnil zápas . Škoda

Reagovat
milan78

podle výkonu by horváth měl být v repre, co tu čtu, jinak zápotočný lavička, to je pro germána na lavičce

Reagovat
$dolar$

Jsem na ne neskutecne hrdej! Diky za skvelej zazitek, skoda ze zrovna proti nam musi Arikan chytat zivotni zapas

Rozhodci hrozny...

Diky Viktorko

Reagovat
smazaný uživatel

...hele, nevíš co je na tom, že kdo byl včera v Praze má zadarmo vstup na Bohemku?

Reagovat
centos

Je to tak, musíš ale ukázat vstupenku.

Reagovat
smazaný uživatel

tu samozřejmě ještě mám (jinak to platí předpokládam na nekrytou tribunu)

Reagovat
hefy

Supr, to jsem ani nevěděl.

Reagovat
$dolar$

kdes to cetl?

Reagovat
smazaný uživatel

přijel jsem domů a první co jsem udělal bylo, že jsem zapnul tv, abych se podíval na záznam a během poločasové přestávky to tam řikal (asi) Šádek

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtu sem čekal... ale i tak si zaslouží Plzen pochvalu.

Reagovat
vanGomm

Plzeň v první půli skvělá,škoda že takto nehrají i v naší lize.Pro ty co nadávají rozhodčímu bych doporučil pravidla fotbalu.Rameno na rameno není totiž faul.Překvapuje mě to hlavně u komentátorů,ale i u autora článku.Ten navíc označil následný Quaresmův pád jako komický.Tam bohužel faul už byl a připadá mě to jako velice neobjektivní hodnocení.Dále označení v článku Rezka jako bývalého kanonýra Sparty...?Kolik dal Rezek za Spartu těch gólů?Já si teda jako bývalého kanonýra Sparty představuji někoho jako byl V.Mašek nebo H.Siegl atp.Rezka teda určitě ne.Jinak návštěva něco málo přes 5 500 je velice slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Plzni za moc pěknej fotbal. Děkuji rozhodčímu za rozšíření seznamu osob na odstřel. Škoda, v Turecku už to asi nedopadne, každopádně Plzeň s ostudou nevypadne, i kdyby tam nakoupila 5-0. Koneckonců její postup se nečekal. Ještě opravuji svůj původní komentář "To bude nářez..." na "To bude zářez...". Parchant jeden.

Reagovat
Jajinek

Penalta byla mžná přísná, ale zase z velké části zapříčiněná Rajtoralovou idiocií. Je to pro mě jeden z nejméně sympatických hráčů GL. Působí na hřišti hodně sebevědomě, přitom v podstatě ani nemá proč, fauluje a neustále se vzteká. A nyní se po Quaresmovi prostě nohama ohnal.

Jinak Božský Ricardo, opět mě utvrdil v tom, že aspoň v tom Turecku by se mohl prosadit. Sice to asi nebude žádná sláva, ale tamní styl by mu mohl sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Poděkování a gratulace do Plzně. Uvidiíme, jak k tomu mistří světa z Turecka přistoupí doma, ale je jasné, že ikdybyste vyletěli, tak s hlavou nahoří.

Vivat Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka

sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Z sudího je mi na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Z sudího je mi na blití.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Delije ve čtvrtek jedu zkouknout Torcidu do Splitu, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat naživo tam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele