základní skupiny - skupina J
21.10.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Karpaty Lvov - Sevilla FC 0:1

Karpaty Lvov na premiérové body v základní skupině Evropské ligy stále čekají. Nepovedlo se jim to ani doma proti Seville, které podlehli 0:1. Jedinou branku vsítil útočník Kanouté.

Sevilla začala pěkně zostra a hned v 8. minutě Escude nastřelil břevno. Hosté kontrolovali hru a ve 34. minutě se dostali do vedení, Perottiho rohový kop poslal z pěti metrů hlavičkou za záda brankáře Ruděnka útočník Kanouté. Hosté drželi náskok celkem pohodlně, ale v 61. minutě prožívali infarktové chvíle. Gólman Palop neudržel míč po souboji se střídajícím Kuzněcovem, ale naštěstí pro hosty míč odklidil před Kuzněcovem do zámezí bdělý zadák Escude.

O závěrečný tlak připravil Karpaty obránce Čečer, který byl po faulu na unikajícího Kanoutého po druhé žluté kartě vyloučen. Sevilla zvítězila na Ukrajině 1:0 a ve skupině J je se šesti body druhá. Karpaty jsou bez bodu poslední.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Spanely neceka v Ukrajine nic jednoducheho...videl bych to na X...mozna tesna vyhra Seviily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele