základní skupiny - skupina J
16.09.2010 21:05 CET
3 : 4
(1:2)

Reportáž

Karpaty Lvov - Borussia Dortmund 3:4

V nádherném zápase plném branek zvítězil německý Dortmund na hřišti Lvovu Karpaty 4:3 a připisuje si tři body. Utkání se vyvíjelo velmi zajímavě, Dortmund vedla už 2:0, ale čtvrthodiny před koncem prohrávala 3:2. BVB nakonec přeci jenom vyhrálo divokým výsledkem 4:3.

Vše odstartovalo ve 12. minutě, kdy si Barrios před brankářem Tlumakem píchl míč a byl faulován. Brankář Lvova viděl od rozhodčího žlutou kartu a mohl být rád, že nebyl vyloučen. Nicméně nařízenou penaltu proměnil Sahin a Dortumund vedl 1:0. Zhruba po půlhodině hry předvedli "žlutočerné vosy” parádní akci, Gotze si vyměnil míč s Barriosem a sám pohodlně do odkryté branky skóroval - 2:0 pro Dortmund. S Karpatama to vypadalo zlo, ovšem v žádném případě se ještě nechtěli vzdát. Naopak krátce před odchodem do šaten rozjásal domácí fanoušky Golodyuk, ten se dostal k odraženému balónu uvnitř pokutového území a povedenou střelou snížil na 1:2 z pohledu domácích.

Pět minut po změně stran se začínalo od znova, obránce Hummels totiž vyrobil neskutečnou chybu a Kopolovets, jenž mu vypíchl míč srovnal na 2:2. Hostující BVB tak ztratilo dvou brankový náskok a brankář Weidenfeller se mohl rozčilovat jak chtěl. A to ještě nebylo vše, čtvrthodiny před koncem odpálil na stadionu Ukrajina obrovskou euforii Kozhanov, povedený pas za obranu zužitkoval rovnou z voleje - 3:2 pro Lvov Karpaty.

Domácí už se viděli ve sprchách s vítězstvím na kontě, jenže čtyři minut před koncem bylo znovu srovnáno. Na hraně pokutového území se po narážečce nemýlil Barrios a bylo to 3:3. Fotbal umí být jak krutý, tak i krásný. V tomhle případě platilo obojí, v nastaveném čase, přesněji ve druhé minutě nastavení, totiž rozhodl o vítězství Dortmundu Gotze, Barrios mu poslal senzační přihrávku a Gotze jí proměnil - 4:3 pro Dortmund. Zatímco hosté slavili, pro domácí to byla hodně hořká pilulka.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Mircu5

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná převaha Dortmundu,ale Karpaty vybojujou remízu

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Murtago

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
cresposuper

1-0

Reagovat
REPLIKATOR

To byl závěr Borussia Lucas

Reagovat
$dolar$

Humus, Karpaty mely vyhrat

Reagovat
Arne

Reagovat
REPLIKATOR

Možná příště

Reagovat
Arne

UNGLAUBLICH!!!! Götze skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že takou hrou Karpaty u Paris SG venku vyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

Lvov hraje moc atraktyvni fotbal --- a tak jak oni dnes dva krat nachytaki němce !!! to byla prostě BOMBA

Reagovat
smazaný uživatel

Karpaty - Dortmund VIDEO branek http://football.sport.ua/news/103896

Reagovat
smazaný uživatel

díky za odkaz

to muselo být peklo..nejdřív smutek, pak neskutečný štěstí a pak zas beznaděj...věřil jsem Karpatám aspoň na remízu, škoda no....a dortmund vypadá, že je dost slušně nakoplej

Reagovat
smazaný uživatel

dortmund vztoupil do evropske ligy ve velkem stylu jen tak dal borussio

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ukrajincov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele