čtvrtfinále - 1. zápasy
07.04.2011 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Dynamo Kyjev - SC Braga 1:1

Výsledek utkání mezi Dynamem Kyjev a Bragou se zrodil už v první čtvrthodině hry. V šesté minutě se totiž trefil domácí Jarmolenko, o sedm minut později však bylo vyrovnáno. Vlastní gól si vstřelil kyjevský Husjev.

Poté už diváci branku neviděli. Akorát po hodině hry na sebe upozornil červenou kartou domácí Ševčenko.

V šesté minutě našel Husjev přesným centrem Jarmolenka, který střelou z deseti metrů poslal Kyjev do vedení. To však netrvalo dlouho, už ve 14. minutě se skóre vyrovnalo. Centrovaný míč si do vlastní branky srazil Husjev - 1:1.

Jarmolenko mohl po dvaceti minutách hry vrátit domácím vedení, ale z šesti metrů nedokázal trefit branku. Svůj vlastní gól mohl těsně před poločasem vymazat Husjev, ale jeho střele stál v cestě gólman Bragy Arthur.

Velmi nepovedený zápas sehrála bývalá evropská hvězda se jménem Andrej Ševčenko. Ten se na hřišti objevil po změně stran, ale už v 61. minutě mířil do sprch. Během patnáctiminutového pobytu na hřišti totiž dostal první žlutou kartu za faul, tu druhou pak za zakopnutí míče po odpískání. Ševčenko vstřelil gól, předtím ale pomezní sudí signalizoval ofsajd, který byl odpískán. Hvizd však Ševčenko údajně neslyšel. Bývalá superstar tak svým rychlým vyloučení napodobila Crouche z úterního zápasu Real - Tottenham.

To bylo také poslední vzrušení, které čtvrteční utkání přineslo. Zbývající půlhodina toho už moc neukázala a oba soupeři se tak rozešli remízou 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
PePiG7

1-1 Yarmolenko-Lima

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
AnthonyR

3:2 jak hrajou Portugalci, bude to gólóvá řežba, teda doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bude překvápko.. 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele