základní skupiny - skupina F
30.09.2010 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Lausanne Sport 1:0

Soupeř pražské Sparty z Palerma se proti outsiderovi z Lausanne hodně natrápil. Už to vypadalo, že snaha domácích přijde vniveč, ale deset minut před koncem se trefil Migliaccio a zajistil domácím tři body.

Italské Palermo bylo v tomto souboji jasným favoritem a po velkém zaváhání v Praze by mu fanoušci asi nic jiného než vítězství neodpustili. První čtvrthodinka utkání však byla hodně zdlouhavá, hosté dle očekávání bránili ve větším počtu lidí a akce domácích byli moc pomalé nebo nepřesné na to, aby mohli slavit nějaký úspěch.

Navíc hosté se po půlhodině dostali také do dvou dobrých brejků, které zakončoval mimo Roux Jocelyn. Nejaktivnějšími hráči na domácí straně zatím byli Miccoli, Pastore a Kasami. I přes velkou snahu domácích ale chyběla větší přesnost, důraz v pokutovém území a vhodnější doplnění hráčů při některých akcích. I proto byl o poločase stav bezbrankový, což hrálo samozřejmě do karet hlavně hostům ze Švýcarska.

Okamžitým tlakem a kanonádou začali hráči Palerma druhé poločas a obrana Lausanne mnohdy nevěděla, kam dřív skočit. Jenže pokusům italského celku stále chyběla větší přesnost, a tak většinou končily mimo tři tyče.

Lausanně mělo kolikrát více štěstí než rozumu při obranných pracích, ale byla to také neschopnost domácích hráčů. Ti sice svého soupeře hodně mačkali, ale tolik potřebný první gól, který by zlomil odpor hostí, ne a ne přijít. Po svém příchodu na hřišti byl hodně aktivní Pinilla, který si chodil pro míče za záda obránců, nabíhal do otevřených prostorů, ale skórovat se mu do té doby také nepodařilo.

V 79. minutě se Palermo dočkalo. Pastore nacentroval do pokutového území, kde se k míči dostal Migliaccio a přesnou hlavičkou otevřel k radosti všech domácích fandů skóre. To zlomilo hostujícímu celku vaz, jelikož jeho hráči neměli potřebnou kvalitu na to, aby Palermo v závěrečných minutách zatlačili a pokusili se vyrovnat.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 Palermo do toho!!!!!!!

Reagovat
Džeko55

ale hov**

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hov**

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

desne premrsteny kurs na Lausanne...vubec bych to 1 nesel za ten kurs

Reagovat
smazaný uživatel

pro Spartu by bylo dobry kdyby utkni skoncilo remizou

Reagovat
smazaný uživatel

palermo vyhraje 3:1 jestli bude hrat ale miccoli od zacatku tak 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli by mal hrat ale na lavicke Pastore.

Reagovat
Josifek

Luckeři posraný..

Reagovat
smazaný uživatel

mes snad neco proti palermu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky kluci, teď to moc nepodělat s CSKA a pak vypráskat doma rudochy Forza Palermo, Forza Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyz budeme realisti tak s CSKA remiza a pad sparte doma tri goly :D. ALe smaozrejme verim palermu v kazdem zapase

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak mluvíš mi z duše

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Bianconera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele