základní skupiny - skupina A
05.11.2009 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

RSC Anderlecht - FC Temešvár 3:1

Anderlecht zvládl duel s Temešvárem, když po devadesáti minutách svítil na tabuli výsledek 3:1 ve prospěch domácích. Ten pro belgický celek znamená zvýšení šancí na postup do další fáze EL.

Utkání ovšem začalo opatrným tempem. Oba celky spíše vyčkávali na chyby soupeře. Ty však nepřicházely, a tak se v Bruselu diváci dočkali vážné akce až po půlhodině hry. Suarez se obtočil podél bránících hráčů Temešváru a tlačil se do zakončení, avšak jeden z hostujících obránců to přehnal s agresivitou a rozhodčí neváhal. K pokutovému kopu se postavil sám Suarez a tvrdou ranou poslal domácí do vedení.

Hostující celek poté začal tlačit. Blížil se konec prvního poločasu a o největší šanci Temešváru se postaral Bourceanu, avšak jeho rána se mezi tři tyče nevešla a pouze přeletěla branku Anderlechtu.

Hosté ovšem do druhé půle vletěli s elánem. Míč po většinu času byl pouze na jejich kopačkách a v 50. minutě přišla pro Temešvár zasloužená odměna. K míči se totiž dostal osamocený Parks a přesnou ranou vyrovnal.

To však popohnalo domácí k zodpovědnějšímu výkonu. Na řadu však přišla krátká mezihra, ve které ani jeden celek nedokázal nic vymyslet. Více vůle po vítězství byla však v hlavách domácích. Přišla 69. minuta a centrovaný míč do pokutového území. Na ten si nejvýše vyskočil Boussoufa a pohodlně poslal Anderlecht do vedení.

Temešvár v tu chvíli byl jako opařený a nedokázal nic vymyslet. Naopak Belgičané drželi vedení a iniciativu stále na svých kopačkách. Přišel tedy samotný závěr utkání a hřebíček do rakve Temešváru zasadil střílející Legear, který se z hranice pokutového kopu nemýlil a stanovil tak konečné skóre 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

andrlecht to dá

Reagovat
smazaný uživatel

jiz zitra si RSCA pojisti postup

Reagovat
smazaný uživatel

belgické kluby stojí za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje mama........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele